Παρουσίαση βιβλίου: «Η τέχνη της αισιοδοξίας» του Δημήτρη Αντωνίου στον Πολυχώρο Μαλλιάρης

627 Views
Παρουσίαση βιβλίου: «Η τέχνη της αισιοδοξίας» του Δημήτρη Αντωνίου  στον Πολυχώρο Μαλλιάρης Παρουσίαση βιβλίου: «Η τέχνη της αισιοδοξίας» του Δημήτρη Αντωνίου στον Πολυχώρο Μαλλιάρης

Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Αντωνίου με τίτλο «Η τέχνη της αισιοδοξίας» (εκδόσεις Μο-λύβι), θα παρουσιαστεί στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ. Γούναρη 39, Καμάρα), την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 18.30’. 

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν:

Χρήστος Κατσικογιώργος, Δημοσιογράφος 
Ιωάννα Κωνσταντινίδου, Ψυχοθεραπεύτρια 

Ο συγγραφέας Δημήτρης Αντωνίου θα απαντήσει σε ερωτήματα και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Σχετικά με το βιβλίο

Μήπως αντί για την ευτυχία να αρχίσουμε να αναζητούμε την αισιοδοξία; Ίσως το πιο χρήσιμο εργαλείο και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα. Και σε μια ζωή που οι δυσκολίες είναι το μόνο σίγουρο, καλό είναι να είμαστε αισιόδοξα προετοιμασμένοι! 

Στο βιβλίο αυτό ο Δημήτρης Αντωνίου αφηγείται με τον μοναδικό του τρόπο μια  διαδρο-μή γεμάτη από μαθήματα ζωής που στόχο έχουν να δημιουργήσουν την πόρτα που επιθυ-μεί ο καθένας μας να διαβεί για μια καλύτερη ζωή. «Η τέχνης της αισιοδοξίας» είναι ακρι-βώς αυτή η πόρτα και μας καλεί τη διαβούμε μαζί του, αξιοποιώντας μερικά ανεκτίμητα εργαλεία από το μέλλον και το παρελθόν. 

Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημήτρης Αντωνίου, στα τριανταένα του χρόνια, δε σταματάει στιγμή να δημιουργεί, παρά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο από τα δεκαέξι του χρόνια. Πραγματοποίησε σε μόλις τέσσερα χρόνια τις σπουδές του στο τμήμα φυσικής του Α.Π.Θ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην οικονομική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. 

Συμμετέχει και με μεγάλη θέρμη σε επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις για την ενί-σχυση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας. Τελευταία πολυετή του προσπάθεια είναι η έμπνευση και συγγραφή του κόμικς «Λέμε STOP στην οδική ανασφάλεια» το οποία διανέμεται δωρεάν στα σχολεία που επισκέπτεται για εθελοντικές δράσεις με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή
Επίσης, έχει γράψει δύο συλλογές διηγημάτων με τίτλο «Έτσι είναι η ζωή» και «Ας είναι όνειρο αυτό» και ένα μυθιστόρημα με τίτλο «Ένας καλύτερος άνθρωπος». Ακόμη, έγραψε το σενάριο, σκηνοθέτησε και συμμετείχε ως ηθοποιός στην θεατρική παράσταση ‘’Στα καλά του καθισμένου’’. Η πιο πρόσφατη δημιουργία του είναι το βιβλίο αυτοβελτίωσης ‘’Η τέχνη της αισιοδοξίας’’

Σημ. H χρήση μάσκας κατά την προσέλευση, αποχώρηση και παραμονή στο χώρο της βιβλιοπαρουσίασης είναι υποχρεωτική. Απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις
 Η πολυβραβευμένη «Πανούκλα» στο θέατρο Αμαλία για 2 συλλεκτικές παραστάσεις και όποιος προλάβει!
Η πολυβραβευμένη «Πανούκλα» στο θέατρο Αμαλία για 2 συλλεκτικές παραστάσεις και όποιος προλάβει!
με 0 Σχόλια 2744 Views

Η καλύτερη παράσταση της χρονιάς 2020/22 που στα πρόσφατα 11α ΘΒΘ τιμήθηκε με τα 3 κουφαία βραβεία, Παράσταση, Σκηνοθεσία και Α΄Ανδρικού, επιστρέφει ξανά στο Θέατρο Αμαλία. Και όποιος προλάβει!


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή