Δεισιδαιμονία: Θρησκευτικός τρόμος στην ελληνική ύπαιθρο

670 Views
Δεισιδαιμονία: Θρησκευτικός τρόμος στην ελληνική ύπαιθρο Δεισιδαιμονία: Θρησκευτικός τρόμος στην ελληνική ύπαιθρο

 Περιγραφή

Ένα ελληνικό χωριό, σύσσωµο κρατάει καλά κρυµµένο το σκοτεινό του µυστικό. Η µαύρη νύχτα διαδίδει ψίθυρους σχετικά µε την άφιξη του µεταφυσικού. Μια δαιµονική οντότητα λαθροβιεί στις µισοκοιµισµένες συνειδήσεις των χωρικών. Το ρολόι στο καµπαναριό γυρίζει τους δείκτες απειλητικά, καθώς η καµπάνα χτυπάει πένθιµα.

Ποιος θα βρίσκεται εκεί όταν το Κτήνος θα ξυπνήσει; Ποιος θα καταφέρει να ορθώσει ανάστηµα απέναντι στις δυνάµεις της Κόλασης αλλά και στους δαίµονες που κάθονται στον θρόνο της ανθρώπινης ψυχής;
.
Ένας άντρας επιστρέφει στο ερειπωµένο σπίτι του παππού του. Ξυπνάει φαντάσµατα, ξεθάβει σκελετούς, αρπάζει τον µίτο που θα τον οδηγήσει στην απαρχή της κατάρας. Στο καφενείο του χωριού, οι άντρες κερνάνε τον Διάβολο, ενώ εκείνος παίζει µε τα νήµατα που κινούν τη µοίρα του ξένου.

Εξορκισµός του Δαίµονα ή εξοστρακισµός του ξένου; Το νεκροταφείο του χωριού έχει χώρο µόνο για έναν.Βιογραφικό Συγγραφέα
Ο Άρης Δεληγιαννίδης γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2006 αποφοίτησε από την Ιατρική και το 2012 από τη σχολή Κινηµατογράφου του ΑΠΘ. Το 2016 ορκίστηκε Διδάκτορας. Από το 2010 µέχρι και σήµερα εργάζεται ως Καρδιολόγος.Ολοκλήρωσε τις βραβευµένες µικρού µήκους ταινίες «Ευλάβεια» και «Σαρκοβόρος» (σενάριο, µοντάζ), «Τριπ»«Durckness» και «Το Κουτί» (σκηνοθεσία, σενάριο, µοντάζ).

Εκδόθηκαν διηγήµατά του στις συλλογές «Αντίθετο Ηµισφαίριο 2», «Τρόµος και Φαντασία στη Θεσσαλονίκη», «Αντίθετο Ηµισφαίριο 3», «Τρόµος», «Το Έπος της Φαντασίας», «Ζόµπι στην Ελλάδα», «Ονειρικές Αφηγήσεις», «Ηµερολόγια Καραντίνας», «Κοσµικό Έρεβος», «Στο Σκοτάδι».

Το 2017 εκδόθηκε το πρώτο του προσωπικό συγγραφικό έργο «Η Άλλη Πλευρά του Δικού σου Καθρέφτη», ενώ ακολούθησε το 2020 «Το Λουρί της Τρέλας».

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή