Πανηγυρική εκδήλωση για τα 80 χρόνια λειτουργίας της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης

847 Views
Πανηγυρική εκδήλωση για τα 80 χρόνια λειτουργίας της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πανηγυρική εκδήλωση για τα 80 χρόνια λειτουργίας της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης

 

Πανηγυρική εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 80 χρόνων από τη λειτουργία της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στις 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης (Εθνικής Αμύνης 27).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης με τίτλο «Ένα ποίημα για τη Βιβλιοθήκη», ποιητές, ποιήτριες και πεζογράφοι της πόλης θα αφιερώσουν ένα αγαπημένο τους έργο στη βιβλιοθήκη. Παράλληλα, μετά από σύντομη αναφορά στο ιστορικό της δημιουργίας της, θα προβληθεί οπτικό υλικό από τα 80 χρόνια λειτουργίας, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ονοματοδοσία της αίθουσας εκδηλώσεων σε Αίθουσα «Ντίνος Χριστιανόπουλος»

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει και συντονίσει ο δημοσιογράφος Κωστής Ζαφειράκης.
.
Ακόμη, από τις 10.00 και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα λάβουν χώρα δράσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις με τη συμμετοχή φορέων και σχολικών ομάδων.
.
Τέλος, θα πραγματοποιηθούν δύο ξεναγήσεις σε όλους τους χώρους της βιβλιοθήκης, ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά το Τμήμα Εφημερίδων, τη νεοϊδρυθείσα ξενόγλωσση συλλογή, τον τρόπο αναζήτησης βιβλίων και γενικότερα τη λειτουργία της. Η πρώτη ξενάγηση θα ξεκινήσει στις 12.00 και η δεύτερη στις 17.00, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2313 318593 (Κωνσταντίνος Βόγδανος).

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Πότε θα δούμε «Όρνιθες», «Γκόλφω» & «Τρωάδες» από το ΚΘΒΕ στη Θεσσαλονίκη. Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες (πρεμιέρες).
Πότε θα δούμε «Όρνιθες», «Γκόλφω» & «Τρωάδες» από το ΚΘΒΕ στη Θεσσαλονίκη. Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες (πρεμιέρες).
με 0 Σχόλια 1947 Views

Επιτέλους, ανακοινώθηκαν ημερομηνίες, άρα ξέρουμε πότε θα δοθούν και οι πρεμιέρες των καλοκαιρινών παραστάσεων του ΚΘΒΕ, «Όρνιθες», «Γκόλφω» & «Τρωάδες».


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή