4 νέα βιβλία των εκδόσεων Creamy W Books κυκλοφορούν σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

837 Views
4 νέα βιβλία των εκδόσεων Creamy W Books κυκλοφορούν σε όλα τα βιβλιοπωλεία. 4 νέα βιβλία των εκδόσεων Creamy W Books κυκλοφορούν σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

 

.

Η CREAMY W BOOKS συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία με τέσσερα καινούργια βιβλία που κυκλοφορούν στις 9 Δεκεμβρίου στα βιβλιοπωλεία. 
.

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ
ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΙΡΟ
«Τρεις φίλες, δύο µυστικά, µια αγάπη – και το ταξίδι της ζωής»

Κάθε εβδοµάδα για είκοσι χρόνια, τρεις φίλες συναντιούνται σε ένα παγκάκι κάτω από τη γέφυρα Βεραζάνο: η Γκέρτι, µία φρικτή Νορβηγή χωρισµένη και πρώην αθλήτρια, η Μαρία, µια ιταλοαµερικανίδα χήρα µε εµµονή µε την οικογένεια της και η Κορίνα, µια εκκεντρική γυναίκα που αγαπάει τα βιβλία και καπνίζει συνεχώς. Όλες µαζί, τα τελευταία χρόνια της ζωής τους, κάθονται και παρακολουθούν τον ποταµό. Την παραµονή των ογδόντα γενεθλίων της Γκέρτι, συνειδητοποιούν ότι ο χρόνος τελειώνει. Η Γκέρτι αποφασίζει πως θέλει να ταξιδέψει στον κόσµο. Η Μαρία κρυφά σχεδιάζει να ενώσει ξανά την Γκέρτι και την Κορίνα µε τις αποξενωµένες οικογένειές τους. Και η Κορίνα ερωτεύεται.Καθώς οι τρεις γυναίκες στρέφονται προς διαφορετικές κατευθύνσεις, εκτυλίσσεται µια σειρά γεγονότων που απειλούν να καταστρέψουν το πιο πολύτιµο πράγµα από όλα: τη φιλία τους.

Ο Ντέιβιντ Μπιρό είναι γιατρός και συγγραφέας. Έχει γράψει αρκετά µυθιστορήµατα αναµεσά τους και το «Η Αγάπη είναι η Γέφυρα». Συναισθηµατικό και χιουµοριστικό, το «Η Αγάπη είναι η Γέφυρα» καλεί τους αναγνώστες να ταξιδέψουν παρέα µε αυτές τις δυναµικές γυναίκες σε αυτό το εµπνευσµένο µυθιστόρηµα για την αγάπη, την οικογένεια και τη συγχώρεση.


Ν’ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ Ν’ ΑΓΑΠΙΕΣΑΙ
ΑΜΑΝΤΑ ΠΡΟΟΥΖ
«Έξι χρόνια µετά επιστρέφει στο µέρος που είχε ορκιστεί να µην ξαναπατήσει.»

Το βιβλίο της µε τίτλο: «Ν’ αγαπάς και ν’ αγαπιέσαι» είναι ένα κοινωνικό µυθιστόρηµα που εκτυλίσσεται σε ένα ψαροχώρι όπου ζει ανέµελη η Μέριν. Όταν βιώνει απρόσµενα τον εξευτελισµό και την κατακραυγή του κόσµου αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι της.


Έξι χρόνια αργότερα η Μέριν ζει πλέον τη δικιά της ζωή έχοντας αφήσει πίσω της το παρελθόν. Συµβαίνει όµως ένα τραγικό γεγονός και αναγκάζεται να επιστρέψει πάλι στο ψαροχώρι που είχε ορκιστεί να µην ξαναπατήσει.

Επιστρέφοντας, η Μέριν αρχίζει να συνειδητοποιεί τι έχει χάσει όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς αρχίζει να θυµάται το άτοµο που ήταν, αναγκάζεται να κάνει επιλογές για το µέλλον της και να αµφισβητήσει το παρελθόν. Τι θέλει από τη ζωή της; Ποιος είναι σηµαντικός για αυτήν; Ποιος φταίει για όλα όσα πήγαν στραβά; Και µπορεί να τους συγχωρήσει, να αφήσει παλιές πληγές να επουλωθούν και τελικά να γίνει ξανά ο αληθινός εαυτός της;

H Αµάντα Πράουζ είναι µιας παγκοσµίου φήµης συγγραφέας. Τα συγγράµµατα της έχουνε µεταφραστεί σε 12 γλώσσες και 25 από αυτά έχουνε γίνει best-sellers. Η φιλοδοξία της είναι να δηµιουργεί ιστορίες που θα κάνουν τους ανθρώπους να µην σβήνουν το φως τη νύχτα, που θα ταυτίζονται µε τους υπέροχους χαρακτήρες της και δεν θα µπορούν να διαβάσουνε βιβλίο άλλου συγγραφέα.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
«Για κάθε παιδί, το Χουπ Γκρουπ είναι κάτι περισσότερο από µια απλή ευκαιρία.
Είναι µια απόδραση, ένα όνειρο, µια οικογένεια.»

Ο Λεµπρόν Τζέιµς, σούπερ σταρ του ΝΒΑ και δύο φορές χρυσός Ολυµπιονίκης, έχει γίνει ένα παγκόσµιο πρότυπο. Μέχρι σήµερα, ένα από τα µεγαλύτερα επιτεύγµατα του Τζέιµς είναι το άνοιγµα του σχολείου I PROMISE Foundation, το οποίο εξυπηρετεί παιδιά στη γενέτειρά του, το Άκρον του Οχάιο.


Το «Είµαστε µια Οικογένεια», το οποίο έγραψε ο Λεµπρόν Τζειµς µε την Αντρέα Γουίλιαµς, είναι ένα βιβλίο που γράφτηκε για µαθητές της µέσης εκπαίδευσης και αφορά πέντε νέους φίλους που έρχονται µαζί για να σώσουν τη σεζόν µπάσκετ.

Ο Τζέιντεν Καρ εκπαιδεύεται όλο το καλοκαίρι για να είναι έτοιµος για το Χουπ Γκρουπ – το δωρεάν πρόγραµµα µπάσκετ µετά το σχολείο όπου ξεκίνησε ο ήρωάς του, ο σούπερ σταρ του NBA, Κέντρικ Κινγκ. Αλλά όταν ο αγαπηµένος του προπονητής του λέει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει Χουπ Γκρουπ φέτος, ο Τζέιντεν είναι συγκλονισµένος.Και δεν είναι ο µόνος. Η κόρη του προπονητή Μπεκ, η Ταµίκα, σχεδίαζε να είναι το πρώτο κορίτσι που ξεκίνησε ποτέ για την οµάδα. Ο Κρις Κινγκ, ο µοναδικός ανιψιός του Κέντρικ, πέρασε το καλοκαίρι καµαρώντας ότι ο θείος του ερχόταν σπίτι µόνο για να τον παρακολουθήσει να παίζει. Για τον Άντονι Πίρσον, το Χουπ Γκρουπ υποτίθεται ότι ήταν η διέξοδός του από τα προβλήµατα. Και για τον Ντέξτερ Ντόνιελ, το Χουπ Γκρουπ ήταν η ευκαιρία του να γίνει τελικά µέλος µιας οµάδας, αντί να παρακολουθεί απλώς από τις κερκίδες.

Για κάθε παιδί, το Χουπ Γκρουπ είναι κάτι περισσότερο από µια απλή ευκαιρία. Είναι µια απόδραση, ένα όνειρο, µια οικογένεια. Τώρα οι προοπτικές τους µοιάζουν αδύνατες. Αποφασισµένοι να πετύχουν, οι πέντε νέοι φίλοι δουλεύουν σκληρά για να σώσουν τη σεζόν τους και για να αποδείξουν ότι µερικές φορές το µόνο που χρειάζεται είναι πίστη και προσπάθεια.

Πρόκειται για µια εµπνευσµένη, πρωτότυπη ιστορία από τον σούπερ σταρ του NBA Λεµπρον Τζέιµς και την διάσηµη συγγραφέα Αντρέα Γουίλιαµς που διοχετεύει τις πολλές σχετικές προκλήσεις που αντιµετωπίζουν πολλά νέα παιδιά.


I PROMISE
ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

To παγκόσµιο Best seller και βραβευµένο παιδικό βιβλίο του πασίγνωστου, ταλαντούχου και πολυβραβευµένου µπασκετµπολίστα του NBA Λεµπρόν Τζέιµς και της βραβευµένης µε Geisel Honor εικονογράφου Nina Mata, παρουσιάζεται στην ελληνική γλώσσα από την CREAMY W BOOKS.


O Λεµπρόν Τζέιµς, εµπνευσµένος από το εκπαιδευτικό πρόγραµµα του Ιδρύµατος του “I Promise” γράφει το οµώνυµο βιβλίο του και απευθύνεται αποκλειστικά στους αγαπηµένους µας λιλιπούτειους αναγνώστες, που βρίσκονται για πρώτη φορά στις τάξεις του δηµοτικού σχολείου και θέλουν να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά.

Οι υποσχέσεις του βιβλίου αποτελούν έναν οδηγό καθοδήγησης και οµαλής ένταξης στην νέα τους καθηµερινότητα και στη σχολική τους εξέλιξη. Οι υποσχέσεις αναπαρίστανται µέσα από πολύχρωµες, χαρούµενες, ζωντανές και εµπνευσµένες εικόνες παιδιών και δραστηριοτήτων µε σκοπό ο µικρός αναγνώστης να ταυτιστεί µε τους µικρούς ήρωες του βιβλίου και ταυτόχρονα να τον βοηθήσουν να ακολουθήσει τα σωστά βήµατα της δικής του πετυχηµένης πορείας στο σχολικό και κοινωνικό του περιβάλλον.

.

 Όλες οι τελευταίες δημοσιεύεις για το βιβλίο, εδώ   
 Διαβάσαμε και σχολιάζουμε, εδώ

 

Ακολουθήστε το Kulturosupa.gr στα social media
 ..
      

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Creamy W Books

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή