24 ΗΘΟΠΟΙΟΙ + 14 ΠΟΙΗΤΕΣ ενώνουν τη φωνή τους για τους πρόσφυγες στο Βασιλικό Θέατρο.

707 Views
24 ΗΘΟΠΟΙΟΙ + 14 ΠΟΙΗΤΕΣ ενώνουν τη φωνή τους για τους πρόσφυγες στο Βασιλικό Θέατρο. 24 ΗΘΟΠΟΙΟΙ + 14 ΠΟΙΗΤΕΣ ενώνουν τη φωνή τους για τους πρόσφυγες στο Βασιλικό Θέατρο.

24 ΗΘΟΠΟΙΟΙ + 14 ΠΟΙΗΤΕΣ ενώνουν τη φωνή τους για τους πρόσφυγες στο Βασιλικό Θέατρο. 
Αθήνα και Θεσσαλονίκη συντονίζονται στην ίδια εκδήλωση με το κοινό σύνθημα: «Η Αλληλεγγύη είναι η εκδίκηση του καλού». 14 ποιητές, 24 και 3 μουσικοί ηθοποιοί ενώνουν τη φωνή τους σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου στο Φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου, 16.00-18.00.
 
Τρεις τέχνες, η υποκριτική, η ποίηση και η μουσική, ενώνονται γύρω από έναν κοινό σκοπό: ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
 
Οι ποιητές που συμμετέχουν είναι: Γιώργος Αλισάνογλου, Βασίλης Αμανατίδης, Ειρήνη Βακαλοπούλου, Σταύρος Ζαφειρίου, Ειρήνη Ιωαννίδου, Ειρήνη Καραγιαννίδου, Δώρα Κασκάλη, Μαίρη Κλιγκάτση, Μαρία Κενανίδου, Γωγώ Λιανού, Ιωάννα Λιούτσια, Πάνος Παπαπαναγιώτου, Κωνσταντίνος Πανάτσας-Παπαπρίλης, Δημήτρης Παπαστεργίου, Καλλιόπη Πασιά, Γεωργία Τρούλη.
 
Οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ που παίρνουν μέρος είναι: Ιορδάνης Αϊβάζογλου, Κατερίνα Αλέξη, Γιάννης Αναστασάκης, Έφη Δρόσου, Άννα Ευθυμίου, Χρύσανθος Καγιάς, Ηλέκτρα Καρτάνου, Νίκος Κολοβός, Πέλλα Μακροδημήτρη, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Γιολάντα Μπαλαούρα, Χρίστος Νταρακτσής, Γιάννης Παλαμιώτης, Νίκος Πολοζιάνης, Αλεξία Σαπρανίδου, Βασίλης Σπυρόπουλος, Μιχάλης Συριόπουλος, Γιώργος Σφυρίδης, Γιάννης Τσιακμάκης, Μάρα Τσικάρα, Δημήτρης Τσιλινίκος, Μαρία Τσιμά, Άννυ Τσολακίδου, Μαρία Χατζηωαννίδου.
 
Ο μουσικός Νικίας Φοντάρας θα συνοδεύσει την ανάγνωση των ποιημάτων, μαζί με τον Θάνο Παπαγεωργίου στην κιθάρα και τον Πάνο Ζώη στο τραγούδι.
 
Αντί εισιτηρίου, το κοινό που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση καλείται να φέρει μια σακούλα με τρόφιμα για τους πρόσφυγες. Παρακαλούμε να προτιμήσετε τρόφιμα συσκευασμένα μακράς διάρκειας.
 
Τα τρόφιμα θα διατεθούν στους πρόσφυγες στην Ειδομένη και στη Θεσσαλονίκη. Η διανομή των τροφίμων θα γίνει από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΑΡΣΙΣ.
Ελάτε με μια σακούλα τρόφιμα.
κο
Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου
Κυριακή 27 Μαρτίου, 16.00-18.00
Φουαγιέ Βασιλικού Θεάτρου

Πλατεία Λευκού Πύργου 


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα',
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα', "Πέρα από αυτό που βλέπεις" | Νέλη Βυζαντιάδου.
με 0 Σχόλια 3406 Views

Η Άννα, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, δεν ξέρουν να είναι τίποτα άλλο πέρα από νοικοκυρές, σύζυγοι και μητέρες. Αν βγουν από τη ζώνη ασφαλείας που είναι το σπίτι τους, θα τα χάσουν. Θα τα χάσουν και θα χαθούν. Γράφει η Νέλη Βυζαντιάδου για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη