Γκαλερί Tettix: «Διασχίζοντας τα Πρόθυρα».

455 Views
Γκαλερί Tettix: «Διασχίζοντας τα Πρόθυρα». Γκαλερί Tettix: «Διασχίζοντας τα Πρόθυρα».

Γκαλερί Tettix: «Διασχίζοντας τα Πρόθυρα». Το σημείο εισόδου ή εξόδου, ο περιορισμός ή το κορύφωμα της επιτάχυνσης.

Σε οποιαδήποτε περίσταση, τα πρόθυρα σχετίζονται με αμφίδρομη ενέργεια, ένα κρεσέντο δυναμικής, που οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα και υποδηλώνει αλλαγή στα υφιστάμενα σημεία αναφοράς. Σηματοδοτεί το συνειδητό σημείο κατά τη μετάβαση, μεταξύ δύο υποστάσεων και επιφέρει αβέβαια αποτελέσματα και παρενέργειες.

Διασχίζοντας τα πρόθυρα. Είναι ένα φαινόμενο που εξελίσσεται σταδιακά, κυρίως στην σημερινή εποχή, είτε απορρέοντας από την επιτάχυνση των εξελίξεων της τεχνολογίας και επιστήμης, λόγω των ανακατατάξεων στην παρούσα οικονομική, πολιτική και κοινωνική ταξη πραγμάτων. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις ή να καταλήξει σε επιζήμιες επιπτώσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Από την παγκόσμια κλίμακα στην προσωπική μας καθημερινότητα, τα πρόθυρα διαμορφώνουν το πέρασμα από τη ζωή και τη συμπεριφορά μας προς τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Καταγράφοντας τη στιγμή της διέλευσης των προθύρων και των αποτελεσμάτων που σχετίζονται με αυτό, οι καλλητέχνες δρουν ως φακός και αντανακλούν την προσωπική τους ερμηνεία μέσα από το έργο τους και καλούν τους επισκέπτες να συζητήσουν και να συλλογιστούν επί τούτου.

Συμμετέχουν: Fatih Balcı, Canan Beykal, Fatoş Beykal, Amelie Beaudroit, Αλεξία Βούσβουρα, Zeynep Erdinç, Genco Gülan, Nazım İrem, Hülya Küpçüoğlu, Sabrina Osborne, Φρόσω Παπαδημητρίου, Victoria Rance

Ομαδική Έκθεση 29/10 – 8/11/2015
Γκαλερί Tettix, Τσιμισκή & Διαλέττη 3, Θεσσαλονίκη
Εγκαίνια Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 6μμ


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή