«Οι Θεσσαλονικείς τρώνε. - Η γαστρονομική ιστορία της πόλης»: έκθεση φωτογραφίας στο φουαγιέ του Δημαρχείου

274 Views
«Οι Θεσσαλονικείς τρώνε. - Η γαστρονομική ιστορία της πόλης»: έκθεση φωτογραφίας στο φουαγιέ του Δημαρχείου «Οι Θεσσαλονικείς τρώνε. - Η γαστρονομική ιστορία της πόλης»: έκθεση φωτογραφίας στο φουαγιέ του Δημαρχείου

«Οι Θεσσαλονικείς τρώνε. - Η γαστρονομική ιστορία της πόλης»: έκθεση φωτογραφίας στο φουαγιέ του Δημαρχείου

Τη διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Οι Θεσσαλονικείς τρώνε / Η γαστρονομική ιστορία της πόλης» σε συνεργασία με το Κολέγιο «Περρωτής» της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του 5ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της 9ης τακτικής του συνεδρίασης, χθες, Δευτέρα 20 Απριλίου 2015.
 
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 31 Μαΐου 2015, στο φουαγιέ του Δημαρχείου με φωτογραφικό υλικό από χώρους εστίασης της πόλης, που αφορά στην περίοδο 1920 – 2000.
Η έκθεση πρόκειται να φιλοξενήσει φωτογραφίες από προσωπικά αρχεία Θεσσαλονικέων, οι οποίες συγκεντρώνονται μετά από σχετική πρόσκληση που απευθύνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με τη συνεργασία του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης.
.
Το υλικό που θα συλλεχθεί πρόκειται να παρουσιαστεί και στο πλαίσιο του τριήμερου συνεδρίου της Αμερικάνικης Γεωργικής με τίτλο «Γαστρονομική Ελλάδα: σύμπτυξη ιδεών, λαών και πρώτων υλών», από τις 8 έως τις 10 Μαΐου 2015.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή