Επετειακή εκδήλωση για το έπος του `40 στο Βαφοπούλειο από την ΕΛΒΕ.

631 Views
Επετειακή εκδήλωση για το έπος του `40 στο Βαφοπούλειο από την ΕΛΒΕ. Επετειακή εκδήλωση για το έπος του `40 στο Βαφοπούλειο από την ΕΛΒΕ.

Η Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, διοργανώνει επετειακή εκδήλωση τιμής για το έπος της 28ης Οκτωβρίου 1940, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 8:00΄μ.μ., στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Γ. Βαφοπούλου 3).

 
Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής του Β.Π.Κ. κυρία Θεοδώρα Λειψιστινού και ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Β.Ε. κύριος Νικηφόρος – Βύρων Καμπάς. Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει το μέλος της ΕΛΒΕ κύριος Θανάσης Τσιμάκης, ενώ θα παρουσιαστεί δραματοποιημένο το διήγημα του κυρίου Νικηφόρου – Βύρωνα Καμπά «Ένας ξεχασμένος ήρωας», από τα μέλη της ΕΛΒΕ κ.κ. Φρόσω Θεοφανίδου, Φώτη Καρπάθη, Κώστα Μπούζα και Θανάση Τσιμάκη.  Η χορωδία «Ορφέας» θα επενδύσει μουσικά την εκδήλωση. Η παρουσίαση και ο συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από τη Γενική Γραμματέας της ΕΛΒΕ, κυρία Ελένη Μούζουρα.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή