Στην πλούσια Βρετανία 24.000 άνθρωποι θα κάνουν Χριστούγεννα στα παγκάκια - Νεκροί 600 άστεγοι το '17

894 Views
Στην πλούσια Βρετανία 24.000 άνθρωποι θα κάνουν Χριστούγεννα στα παγκάκια - Νεκροί 600 άστεγοι το '17 Στην πλούσια Βρετανία 24.000 άνθρωποι θα κάνουν Χριστούγεννα στα παγκάκια - Νεκροί 600 άστεγοι το '17

 

Τουλάχιστον 600 άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή αβοήθητοι στους δρόμους της Αγγλίας και της Ουαλίας το 2017. Πρόκειται για το υψηλότερο αριθμό των τελευταίων 5 ετών, με αύξηση 24%.


Ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που, στα τέλη της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα, πέθαναν στον δρόμο σε μία πλούσια χώρα, ήταν τα 44 έτη για τους άντρες και τα 42 για τις γυναίκες. Οι περισσότεροι πέθαναν στο Λονδίνο ενώ ακολουθούν το Μάντσεστερ και το Λίβερπουλ. Ως βασικότερες αιτίες θανάτου καταγράφηκαν η δηλητηρίαση, η αυτοκτονία ή ο εθισμός στο αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον Guardian, μόλις την Τετάρτη ένας άστεγος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το Κοινοβούλιο, όταν κατέρρευσε ξαφνικά.

Το έγκυρο βρετανικό έντυπο σημειώνει ότι περισσότεροι από 24.000 άνθρωποι θα κάνουν Χριστούγεννα στον δρόμο φέτος, αναζητώντας καταφύγιο σε αυτοκίνητα, τρένα, λεωφορεία και υπόστεγα, με την πολιτική που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις από το 2010 και μετά να ευθύνεται για την εκρηκτική αυτή κατάσταση.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ο Δημήτρης Μυλωνάς στην Κ/supa: «Μεγάλη τύχη η συνύπαρξη με τον Σ. Χατζάκη και το Σλουθ» | Interview
Ο Δημήτρης Μυλωνάς στην Κ/supa: «Μεγάλη τύχη η συνύπαρξη με τον Σ. Χατζάκη και το Σλουθ» | Interview
με 0 Σχόλια 1256 Views
Για το «Σλουθ» που επαναλαμβάνεται στο Αριστοτέλειον και για άλλα... ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Μυλωνάς  μιλά στην  Ελπίδα Παπαδανιήλ για την Κουλτουρόσουπα 

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη