Βουλγαρία: Δέκα χιλιάδες θέσεις εργασίας ανά έτος δημιουργεί ο ιδιωτικός τομέας

612 Views
Βουλγαρία: Δέκα χιλιάδες θέσεις εργασίας ανά έτος δημιουργεί ο ιδιωτικός τομέας Βουλγαρία: Δέκα χιλιάδες θέσεις εργασίας ανά έτος δημιουργεί ο ιδιωτικός τομέας

 


Την τελευταία δεκαετία ο ιδιωτικός τομέας στη Βουλγαρία δημιουργεί -κατά μέσο όρο- 10.000 νέες θέσεις εργασίας ανά έτος, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας Αλεξάντερ Μανόλεφ, στη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης "HR Industry 2019", στη Σόφια.

Ο μοναδικός τρόπος που αποτελεί εγγύηση για την οικονομική ανάπτυξη είναι η συνεχής επένδυση στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των στελεχών και του συνόλου των εργαζομένων, επισήμανε ο κ. Μανόλοφ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

Για την επίτευξη του στόχου της αδιάλειπτης κατάρτισης των εργαζομένων, το υπουργείο Οικονομίας σε συνεργασία με τα υπουργεία Παιδείας & Επιστημών και Εργασίας & Κοινωνικής Πολιτικής επεξεργάζονται και προωθούν δράσεις με επίκεντρο την περαιτέρω βελτίωση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο "χάρτης" της βιομηχανίας που αναπτύχθηκε από εμπειρογνώμονες του υπουργείου Οικονομίας υπογραμμίζει τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε κάθε περιοχή της χώρας και αποτελεί σημαντικό "εργαλείο" που πρέπει να μελετηθεί από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η "HR Industry", έκθεση εταιρειών παροχής υπηρεσιών στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, "φιλοξενεί" φέτος περισσότερους από 50 εκθέτες και οι συμμετέχοντες ξεπερνούν τους 940. Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 30 σεμινάρια.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Βουλγαρία

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Το Εθνικό Θέατρο με την «Ορέστεια» στο Θέατρο Δάσους. Αγαμέμνων 26 & Χοηφόροι–Ευμενίδες 27/8.
Το Εθνικό Θέατρο με την «Ορέστεια» στο Θέατρο Δάσους. Αγαμέμνων 26 & Χοηφόροι–Ευμενίδες 27/8.
με 0 Σχόλια 807 Views

 Τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Αυγούστου το Εθνικό Θέατρο θα παρουσιάσει στο Θέατρο Δάσους την μοναδική σωζόμενη τριλογία του Αισχύλου Ορέστεια.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή