Σιδηροδρομική εταιρεία στην Ιαπωνία απολογήθηκε για δρομολόγιο που ξεκίνησε 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα - Χωρίς καν να υπάρξουν παράπονα επιβατών.

828 Views
Σιδηροδρομική εταιρεία στην Ιαπωνία απολογήθηκε για δρομολόγιο που ξεκίνησε 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα - Χωρίς καν να υπάρξουν παράπονα επιβατών. Σιδηροδρομική εταιρεία στην Ιαπωνία απολογήθηκε για δρομολόγιο που ξεκίνησε 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα - Χωρίς καν να υπάρξουν παράπονα επιβατών.

 

Σιδηροδρομική εταιρεία στην Ιαπωνία απολογήθηκε για δρομολόγιο που ξεκίνησε 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα του προγραμματισμένου, λόγω ανθρώπινου λάθους.

Η διοίκηση της Tsukuba Express, τρένα της οποίας εκτελούν το δρομολόγιο Τόκιο - Τσουκούμπα, ανέφερε ότι «απολογείται ειλικρινά για την ταλαιπωρία» την οποία ενδεχομένως να προκάλεσε.

Το τρένο ήταν προγραμματισμένο να φύγει στις 9:44:40 τοπική ώρα, ωστόσο τελικώς αναχώρησε στις 9:44:20. Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξεπλάγησαν από την απολογία της εταιρείας.

Το λάθος οφείλεται στο γεγονός ότι το προσωπικό δεν ήλεγξε λεπτομερώς το πρόγραμμα των δρομολογίων, με αποτέλεσμα το τρένο να ξεκινήσει νωρίτερα.

Η εταιρεία, ωστόσο, διευκρινίζει ότι κανένας πελάτης - επιβάτης δεν διαμαρτυρήθηκε για την μικρή αλλαγή... πλάνων στην αναχώρηση από τον σταθμό Μινάμι Ναγκαρεγιάμα, βορείως του Τόκιο.

Το δρομολόγιο από την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας στην Τσουκούμπα διαρκεί 45 λεπτά.

Στην χώρα της Άπω Ανατολής, είναι πολύ σπάνιο τα τρένα, που θεωρούνται από τα πλέον αξιόπιστα και σύγχρονα του πλανήτη, να ξεκινούν διαφορετική ώρα από την προγραμματισμένη.

Εντυπωσιασμένοι χρήστες τρένων από όλο τον κόσμο αναμετέδωσαν την ιστορία, ιδιαίτερα στη Μεγάλη Βρετανία όπου οι καθυστερήσεις στους σιδηροδρόμους είναι συχνό φαινόμενο.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή