Μάθιου Μακόναχι: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία 15 ετών

2060 Views
Μάθιου Μακόναχι: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία 15 ετών Μάθιου Μακόναχι: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία 15 ετών

 

Συνέντευξη στην εκπομπή της Amanda de Cadenet παραχώρησε ο Matthew McConaughey, ο οποίος μιλώντας για την παιδική του ηλικία, αναφέρηκε σε δύο περιστατικά που τον σημάδεψαν, τα οποία όμως δεν καθόρισαν τη μετέπειτα ζωή του.


Αρχικά, ο ηθοποιός δήλωσε πως σε ηλικία 15 ετών τον είχαν εκβιάσει να κάνει σεξ για πρώτη φορά, κάτι που κατάφερε να διαχειριστεί χάρη στις συμβουλές του πατέρα του, ο οποίος του είχε μιλήσει για το θέμα.

«Με έμαθαν, με κατεύθυναν οι γονείς μου για τον σεβασμό σε μία γυναίκα, τον σεβασμό σε μία σχέση, τον σεβασμό για τη σεξουαλική οικειότητα, τον σεβασμό για τον χώρο", εξήγησε ο ηθοποιός, προσθέτοντας πως ο πατέρας του,  του μίλησε για τη συγκατάθεση και το γεγονός πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να περιμένει. "Γιε μου, ως άντρας σε μία κατάσταση, αν νιώσεις ποτέ πως το κορίτσι, η γυναίκα διστάζει, σταματάς. Μπορεί να τις νιώσεις να διστάζουν και μετά αφού σταματήσεις, μπορεί να θέλουν. Σταμάτα.

Περίμενε μέχρι την επόμενη φορά", είπε ο McConaughey, μεταφέροντας τα λόγια του πατέρα του.
Οπότε, όταν τον είχαν εξαναγκάσει να κάνει σεξ στα 15 του, ήξερε πως αυτό δεν προϋπόθετε μία υγιή σχέση, επομένως ήξερε πως ήταν κάτι που δεν ήθελε να κάνει.

«Όμως ήμουν πολύ ξεκάθαρος, πως αυτό δεν ήταν σωστό, δεν ήταν κουλ, πως δεν ήταν έτσι όπως έπρεπε να είναι. Μετά από αυτό, είχα αρκετές υγιείς σεξουαλικές σχέσεις και είχα κοπέλες που μου άρεσαν και τους άρεσα και μετά σιγά γίναμε πιο οικείοι και ήταν όμορφο και αδέξιο, όμως δεν ήταν άσχημο όπως εκείνη τη φορά», εξήγησε ο Matthew McConaughey.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Μάθιου Μακόναχι

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη