Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΙΑ. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη αναγνώστη μας AVAX 19+5

774 Views
Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΙΑ. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη αναγνώστη μας AVAX 19+5 Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΙΑ. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη αναγνώστη μας AVAX 19+5

Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΙΑ. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη αναγνώστη μας AVAX 19+5

Χαλάστηκαν τα δοτά τευτονικά καθεστώτα και οι συνιστώσες τους από την επίσκεψη του Αλεξίσφαιρου πρωθυπουργού της Ελλάδας στη Ρωσία του Πούτιν…τώρα είπαν, δια στόματος σούλτς, που άρχισαν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη μας οι Έλληνες, έκανε την επίσκεψη ο Τσίπρας…υπονοώντας… χωρίς την άδειά μας!
.
Θα κάνουμε μια μικρή αναδρομή για να τεκμηριώσουμε τις θέσεις μας. Πριν επιτεθούν οι τευτονικές μεραρχίες στην Ελλάδα κατά το Β΄ΠΠ, είχαν καθυποτάξει, με πόλεμο ή καθεστωτική προσχώρηση ομοϊδεατών, Γαλλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ιταλία κλπ. Η Ελλάδα ήταν το τελευταίο προπύργιο αντίστασης απέναντι στο ναζιστικό ολοκληρωτισμό.
.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, με οικονομικούς όρους τώρα… Δε γνωρίζουμε αν οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις παραχώρησαν το οικόπεδο της Ελλάδας, όπως τη Βιστωνίδα, έναντι επαχθών δανείων, ερήμην του λαού. Αν είναι έτσι ή αν προσπαθούν να επιβάλουν αυτή την κατάσταση οι τεύτονες, να θεωρούν δεδομένο το νέο ΟΧΙ του ελληνικού λαού,δια στόματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
.
Το επιχείρημα που διαρρέουν, με παραποτάμιιους συνεργάτες και άλλους σωτηριολογικούς συνδιαχΕριστές, είναι ότι η οικονομία της Ρωσίας είναι κακή και δεν μπορούμε να στηριχθούμε. Δε θα πλατειάσουμε επιχειρηματολογώντας για το αντίθετο που είναι αυτονόητο(τεράστια αγορά αγροτικής και τουριστικής ωφέλειας, στρατηγικός γεωπολιτικός σύμμαχος κλπ).
.
Αλήθεια, ποια είναι η οικονομική επιφάνεια των επίδοξων κηδεμόνων μας;;; Η Γαλλία χρωστάει τρις, το ίδιο και η Ισπανία, το Βέλγιο, ακόμη και η Ολλανδία. Αν η Ελλάδα χρωστάει σε αυτούς τους λαούς, αυτοί σε ποιους χρωστάνε;;; παρότι βιομηχανικές και εξαγωγικές χώρες;;; Ποιοι Σλάγερ τους διαχειρίζονται;;; Ας το σκεφθούν οι υπνωτισμένοι λαοί τους κι ας ενωθούν μαζί μας! Για μια ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ.
 
AVAX 19+5

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Αναγνώστης – reporter
Αναγνώστης – reporter
Δημιουργήσαμε μια στήλη αναγνωστών και δημοσιεύουμε χωρίς περικοπές οτιδήποτε σε αφορά και θέλεις να το μοιραστείς δημόσια με όλους τους υπόλοιπους αναγνώστες μας Πως; Στέλνεις το κείμενο σου έως 600 λέξεις μαζί με μια φωτογραφία από το θέμα σου, ένα τίτλο και τα στοιχεία σου και θα το δεις δημοσιευμένο στην «Κ» ΑΜΕΣΩΣ. Στο μειλ kulturosupa@yahoo.gr και θέμα «Αναγνώστης – Αρθρογράφος».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή