Ο.. Τσάρος Πούτιν στο νέο εξώφυλλο του Economist

782 Views
Ο.. Τσάρος Πούτιν στο νέο εξώφυλλο του Economist Ο.. Τσάρος Πούτιν στο νέο εξώφυλλο του Economist

«Ένας τσάρος γεννιέται, 100 χρόνια μετά την Οκτωβριανή επανάσταση» είναι ο τίτλος του περιοδικού 


«Καθώς ο κόσμος γιορτάζει την επέτειο 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση, η Ρωσία βρίσκεται ξανά υπό την εξουσία ενός Τσάρου». Τη φράση αυτή επέλεξε ο Economist προκειμένου να παρουσιάσει το νέο του τεύχος που φιλοξενεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος εμφανίζεται ως νέος τσάρος της Ρωσίας.


Με αυτόν τον τρόπο παρουσιάζει o Economist το εξώφυλλο του νέου τεύχους του, στο οποίο ο Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίζεται ως νέος.. τσάρος της Ρωσίας.

«Ένας τσάρος γεννιέται, 100 χρόνια μετά την Οκτωβριανή επανάσταση» είναι ο τίτλος του περιοδικού.  

«Δεκαεπτά χρόνια αφότου ο Πούτιν εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος η επιρροή του στη Ρωσία είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η Δύση, που ακόμη βλέπει τη Ρωσία με μετα-σοβιετικούς όρους, συχνά τον αναφέρει ως τον ισχυρότερο ηγέτη μετά τον Στάλιν. Οι Ρώσοι, τόσο οι φιλελεύθεροι μεταρρυθμιστές, όσο και οι συντηρητικοί στη Μόσχα αναφέρονται στον Πούτιν ως έναν τσάρο του 21ου αιώνα. Ο Ρώσος πρόεδρος κέρδισε αυτόν τον τίτλο βγάζοντας τη χώρα του από αυτό που πολλοί Ρώσοι αποκαλούσαν χάος τη δεκαετία του 1990 και την έκανε  ξανά υπολογίσιμη δύναμη στον κόσμο», αναφέρει ο Economist στο άρθρο του.

«Αν και ο Πούτιν ανησυχεί για το "χρώμα" των επαναστάσεων που σάρωσαν την πρώην Σοβιετική Ένωση, η μεγαλύτερη απειλή δεν είναι μία μαζική εξέγερση, ακόμη λιγότερο μία αναβίωση των Μπολσεβίκων. Είναι ότι από την άνοιξη του 2018, οπότε και ο Πούτιν θα αρχίσει την έκτη θητεία του ως Πρόεδρος της Ρωσίας, σε μία εκλογή που θεωρείται σίγουρη, οι εικασίες θα αρχίσουν για το τι θα ακολουθήσει. Και θα αυξάνεται ο φόβος, ότι,  όπως συνέβη και με άλλους Ρώσους ηγέτες, ο Τσάρος Βλαντιμίρ θα ξεσηκώσει... ταραχές στο πέρασμά του», συμπληρώνει ο Economist.


Το εξώφυλλο του Economist όπως αναρτήθηκε στην σελίδα του περιοδικού στο Facebook


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Τι παίζουν τα Θερινά Σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα. Πρόγραμμα Ταινιών – Προβολών 02 - 08/07/2020
Τι παίζουν τα Θερινά Σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα. Πρόγραμμα Ταινιών – Προβολών 02 - 08/07/2020
με 0 Σχόλια 1047 Views
Η  έναρξη του Ελληνίς 2 είναι η καλή είδηση ενώ η …κακή, Μέγαρο και Φεστιβάλ Κιν/φου σκανδαλωδώς αδιαφορούν για το Σινεμά με Θέα. Από τις 3 νέες ταινίες προσθέστε και δυο υπέροχες παλιατζούρες. Δείτε τι θα δείτε τώρα που έπιασαν για τα καλά οι ζέστες στις θερινές αίθουσες από Πέμπτη 2 έως Τετάρτη 8 Ιουλίου  2020.
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή