ΟΙΚΕΙΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΣΤΗ ΓΡΑΙΚΥΛΙΑ ΧΩΡΑ. Πολιτικό σχόλιο του αναγνώστη μας AVAX 19+5

437 Views
 ΟΙΚΕΙΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΣΤΗ ΓΡΑΙΚΥΛΙΑ ΧΩΡΑ.  Πολιτικό σχόλιο του αναγνώστη μας  AVAX 19+5 ΟΙΚΕΙΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΣΤΗ ΓΡΑΙΚΥΛΙΑ ΧΩΡΑ. Πολιτικό σχόλιο του αναγνώστη μας AVAX 19+5

ΟΙΚΕΙΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΣΤΗ ΓΡΑΙΚΥΛΙΑ ΧΩΡΑ.  Πολιτικό σχόλιο του αναγνώστη μας  AVAX 19+5

   Ωμή παρέμβαση στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας έκαναν με δηλώσεις τους ο κ. αδέκαστος Γιούνγκερ και ο τροχήλατος Σόιμπλε, λέγοντας ότι θέλουν στην Ελλάδα κυβέρνηση με οικείους πολιτικούς. Ασφαλώς και προτιμούν τους μέχρι τώρα συνεργάτες τους…που θα βρουν καλύτερους πολιτικούς βοηθούς…Μας έχωσαν στο μαντρί με 120 δις και σε λίγα χρόνια σπατάλης, μίζας και υπερκοστολόγησης μας κατάντησαν επαίτες με τριπλάσιο χρέος!
   Είναι απορίας άξιο πως θα μπορούσαν οι αγορές να εμπιστευθούν τους ίδιους πολιτικούς διαχειριστές που εξόκειλαν την πατρίδα τους…Μόνο το Ντούτσε μπλοκ εμπιστεύεται τους λεξιμαγείς συνεργάτες του, μεθοδεύοντας συστηματικά την υποταγή μας!
   Είναι λένε οι η πολιτική αβεβαιότητα που φοβίζει τις αγορές. Η αφερεγγυότητα, η λαθροχειρία και η διαφθορά στο πιο μιζαδόρικο κράτος της ΕΕ δε φοβίζει τις αγορές;;; Υπάρχουν στατιστικές γι όλα αυτά που μας κατατάσσουν ανάλογα!
   Μήπως φταίνε αυτοί που δεν κυβέρνησαν ποτέ;;; Φταίνε λένε οι συνδικαλιστές που εκβίαζαν για προνόμια. Εξ όσων γνωρίζουμε, συνδικαλιστές βασικά είχαν κυρίως τα κυβερνώντα και συγκυβερνώντα κόμματα. Τα δικαιώματα και το πλαίσιο λειτουργίας τους θεσμοθετήθηκαν με νόμους από τη βουλή και τα κόμματα-που μπορούν να νομοθετήσουν αυτά τα προνόμια!!!Για να μην πούμε για τις υπουργοποιήσεις των μεγαλοσυνδικαλιστών…γνωστά είναι αυτά…
   Δεν ακούσαμε κουβέντα από τους ελληναράδες πολιτικούς της συγκυβέρνησης για τις πολεμικές αποζημιώσεις του Β’ παγκοσμίιου πολέμου και άλλα χρέη της τευτονίας προς την Ελλάδα. Στα ψιλά των ειδήσεων πέρασε η επέτειος του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων…φρόντισαν όμως να βραβεύσουν στην Κρήτη έναν πρώην εγκληματία πολέμου, ανακυρήσοντάς τον επίτιμο διδάκτορα του πανεπιστημίου…η ιστορία δεν ξεχνά. Η λαϊκή μνήμη είναι ανεξίτηλη για Συμπιλίδηδες εφιάλτες και υποκριτές εις το διηνεκές…

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Αναγνώστης – reporter
Αναγνώστης – reporter
Δημιουργήσαμε μια στήλη αναγνωστών και δημοσιεύουμε χωρίς περικοπές οτιδήποτε σε αφορά και θέλεις να το μοιραστείς δημόσια με όλους τους υπόλοιπους αναγνώστες μας Πως; Στέλνεις το κείμενο σου έως 600 λέξεις μαζί με μια φωτογραφία από το θέμα σου, ένα τίτλο και τα στοιχεία σου και θα το δεις δημοσιευμένο στην «Κ» ΑΜΕΣΩΣ. Στο μειλ kulturosupa@yahoo.gr και θέμα «Αναγνώστης – Αρθρογράφος».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Σαλμάν Ρούσντι: Ο συγγραφέας που έβαλε φωτιά στο μουσουλμανικό κόσμο και έγινε σύμβολο της ελευθερίας της έκφρασης
Σαλμάν Ρούσντι: Ο συγγραφέας που έβαλε φωτιά στο μουσουλμανικό κόσμο και έγινε σύμβολο της ελευθερίας της έκφρασης
με 0 Σχόλια 2173 Views

Ο Σαλμάν Ρούσντι, συγγραφέας του παγκόσμιου μπεστ-σέλερ «Οι σατανικοί στίχοι» ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά σε επίθεση με μαχαίρι χθες, έβαλε φωτιά στο μουσουλμανικό κόσμο.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή