• Σαν να μη συμβαίνει τίποτε
  με 0 Σχόλια 5439 Views
  Σαν να μη συμβαίνει τίποτε

  Άρχισαν να βγαίνουν οι δυο τους από την επόμενη κιόλας μέρα. Δεν ήθελαν να χάσουν ούτε λεπτό. Βιαζόντουσαν να ζήσουν τον έρωτα που είχε γεννηθεί μια νύχτα του Αυγούστου σε ένα παραλιακό μπαρ και κάτω από ένα γεμάτο φεγγάρι. Και οι μέρες περνούσαν και τους έβρισκαν αχώριστους και ερωτευμένους. Και οι νύχτες ... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • Να σε εμπιστευθώ;
  με 0 Σχόλια 3158 Views
  Να σε εμπιστευθώ;

   Η Στεφανία έχει βγει από μια σχέση η οποία της άφησε πολύ άσχημες αναμνήσεις και επηρέασε αρνητικά την ικανότητα αλλά και τη διάθεσή της να εμπιστεύεται τους άντρες. Ήταν πολύ ερωτευμένη και είχε αφεθεί για πρώτη φορά στη ζωή της ολοκληρωτικά... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • Φίλοι ή κάτι περισσότερο;
  με 0 Σχόλια 3674 Views
  Φίλοι ή κάτι περισσότερο;

  Ο Λεωνίδας είναι ερωτευμένος με την καλύτερη του φίλη, τη Γεωργία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην πρώτη τάξη του Δημοτικού και από τότε είναι αχώριστοι φίλοι. Μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί. Μαζί στο Δημοτικό, μαζί στο Γυμνάσιο, μαζί στο Λύκειο, μαζί στις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές ως φοιτητές, μαζί στην αποφοίτησή τους, μαζί σε όλα... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.  .

  Περισσότερα ...
 • Όχι άλλα ψέματα..
  με 0 Σχόλια 2462 Views
  Όχι άλλα ψέματα..
  Ο Βασίλης και η Θεοδώρα ήταν πολύ νέοι ακόμη για να παραιτηθούν από την ιδέα του ερωτικού πάθους και έτσι πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος έζησαν την ένταση μιας ερωτικής σχέσης με άλλους.

  Κανείς δεν τόλμησε να πει την αλήθεια στον άλλον. Επέλεξαν να ρισκάρουν γνωρίζοντας Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Θέλω να γυρίσω στα παλιά…
  με 0 Σχόλια 2498 Views
  Θέλω να γυρίσω στα παλιά…
   Η Βίκυ είναι μια επιτυχημένη γραφίστρια που διατηρεί το δικό της ιδιωτικό γραφείο και ετοιμάζεται να ανοίξει ένα δεύτερο σε άλλη πόλη. Τον τελευταίο καιρό υποχρεώνεται να ταξιδεύει συχνά για να επιβλέπει τις εργασίες στο νέο της χώρο και να διαλέξει προσεκτικά τους ανθρώπους που θα το στελεχώσουν. Σε ένα από αυτά τα ταξίδια συνάντησε το Δημήτρη, έναν πρώην σύντροφό της. Είχαν περάσει γύρω στα οκτώ χρόνια από τότε που ήταν ζευγάρι. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 
  Περισσότερα ...
 • «Εγώ είμαι εδώ…»
  με 0 Σχόλια 3292 Views
  «Εγώ είμαι εδώ…»
  Ο Γιάννης είναι παντρεμένος με τη Βίκυ. Γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δυο συμφοιτητές και από τότε δεν έπαψαν να είναι μαζί. Υπήρξαν αρκετές φορές που ο Γιάννης σκέφτηκε να μιλήσει στη Βίκυ για τους προβληματισμούς του αλλά δεν το έκανε από φόβο μήπως τη στεναχωρήσει.

   Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Σ' αγαπώ αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου...
  με 0 Σχόλια 10179 Views
  Σ' αγαπώ αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου...

  Η Φωτεινή βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια σε σχέση με τον Αλέξανδρο. Πριν από λίγες μέρες δέχθηκε από το σύντροφό της μια πρόταση που αντί να της προξενήσει χαρά της προκάλεσε αναστάτωση και την έφερε για πρώτη φορά στη ζωή της μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Η πρόταση που δέχθηκε, όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε, ήταν πρόταση γάμου...  Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Τώρα θα δεις...
  με 0 Σχόλια 2278 Views
  Τώρα θα δεις...

   Το σχήμα της εκδίκησης είναι ένα ύπουλο σχήμα που όσο πιο σύντομα αντιληφθείς την επικινδυνότητά του τόσο καλύτερα. Εκτός κι αν σε διεγείρει ο κίνδυνος και η προοπτική να πληγώσεις και να πληγωθείς. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 


  Περισσότερα ...
 • «Έκανα ακριβώς ό,τι μου ζήτησες να κάνω...».
  με 1 Σχόλια 2433 Views
  «Έκανα ακριβώς ό,τι μου ζήτησες να κάνω...».
  Η Αλίκη και ο Γιάννης έχουν μπλεχτεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι που ταλανίζει αρκετά ζευγάρια. Η Αλίκη ξεκινά με την επιθυμία να αλλάξει το σύντροφό της και ο Γιάννης δέχεται στην πορεία να αλλάξει για να την ικανοποιήσει και κυρίως να μη τη χάσει.  Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 
  Περισσότερα ...
 • Στα κρυφά που συναντιόμαστε…
  με 1 Σχόλια 3426 Views
  Στα κρυφά που συναντιόμαστε…

  Η Ιωάννα είναι παντρεμένη με τον Αχιλλέα και έχουν ένα αγόρι προσχολικής ηλικίας. Ο γάμος τους χαρακτηρίζεται, σύμφωνα με την ίδια, από τρυφερότητα, αγάπη και νοιάξιμο του ενός για τον άλλον. Σύμφωνα πάλι με την ίδια θα μπορούσε να είναι όλα πολύ ήρεμα στη ζωή της αν δεν είχε κάνει το μοιραίο λάθος... να ερωτευθεί έναν άλλον άντρα και να υποκύψει στην πραγματικότητα μιας παράλληλης σχέσης. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Κι αν δεν του αρέσεις;
  με 1 Σχόλια 2070 Views
  Κι αν δεν του αρέσεις;

  Κι όσο συνεχίζεις να ψάχνεις το φως στο σκοτάδι, τόσο τυφλώνεσαι. Κι όσο αρνείσαι να δεις τις ενδείξεις, τόσο δημιουργείς αποδείξεις για να επιβεβαιώσεις μέσα σου αυτό που θέλεις να ισχύει. Κι ας μην είναι η αλήθεια. Είναι η δική σου αλήθεια. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ; Νέο άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • «Ψάξε, ψάξε, δε θα το βρεις...»
  με 0 Σχόλια 2754 Views
  «Ψάξε, ψάξε, δε θα το βρεις...»

  Ψάξε, ψάξε, δε θα το βρεις... κι όσο εσύ κρύβεσαι, τόσο ο άλλος αναζητά την αλήθεια. Κι όσο εσύ γνωρίζεις ποια είναι η αλήθεια, τόσο πιο βαθιά την κρύβεις για να μη τη βρει. Κι όσο καλύτερα κλειδωμένα κρατάς τα μυστικά σου τόσο λιγότερο σε γνωρίζει εκείνος.

  Περισσότερα ...
 • Πιάσε με αν μπορείς...
  με 0 Σχόλια 3096 Views
  Πιάσε με αν μπορείς...
  Πιάσε με αν μπορείς... κι εσύ τρέχεις να ανταποκριθείς... κι ας λαχανιάζεις... κι ας κουράστηκες... κι ας σου έχουν μείνει ελάχιστες δυνάμεις... σημασία έχει να συνεχίσεις να τρέχεις και να κυνηγάς αυτόν που σε απορρίπτει γιατί μόνο έτσι θα επιβεβαιώσεις. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 
  Περισσότερα ...
τελευταιες αναρτησεις
Σχολιάζοντας τις 7 θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας και όχι μόνο...
Σχολιάζοντας τις 7 θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας και όχι μόνο...
1882 Views

 Λέγαμε σε παλιότερο σημείωμά μας πως τη φετινή χειμερινή περίοδο τα θέατρα της Αθήνας βογγάνε! Το τοπίο όχι δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό δεν είναι βέβαια είδηση, ούτε ένα ευχάριστο γεγονός, αλλά είδηση είναι πως στη Θεσσαλονίκη σχεδόν όλες οι παραστάσεις και ειδικά οι μεταφερόμενες σκίζουν, για παράδειγμα...


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή