• Ή εγώ ή η δουλειά σου... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 3032 Views
  Ή εγώ ή η δουλειά σου... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Η #Ερμιόνη ονειρευόταν από #παιδί να ζήσει στο #Παρίσι. Στα #όνειρα όμως του Σπύρου, του συντρόφου της, δεν υπάρχει το Παρίσι. Σύντομα θα της θέσει ένα ξεκάθαρο #δίλημμα που συνοψίζεται στις παρακάτω λέξεις: "Η εμένα ή τη δουλειά στο Παρίσι". Κι εκείνη θα πρέπει να αποφασίσει. Και γρήγορα μάλιστα καθώς ο χρόνος την πιέζει ασφυκτικά. NEO Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης #Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • «Η ζωή συνεχίζεται»... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 3089 Views
  «Η ζωή συνεχίζεται»... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Ο Απόστολος έπρεπε να μάθει να ζει χωρίς τη Ράνια και δεν του ήταν καθόλου εύκολο. Δυσκολευόταν να ξεπεράσει το θάνατο της γυναίκας με την οποία ήταν μαζί από τα 25 τους και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Είχε ξεχάσει να νιώθει άντρας καθώς ο πόνος της απώλειας είχε εξοντώσει μέσα του οποιαδήποτε άλλη ανάγκη. Μέχρι που γνώρισε τη Φωτεινή. Αυτή η γυναίκα του ξυπνούσε κάτι καινούργιο. Μαζί της ένιωθε σαν μικρό μαθητούδι που ερωτευόταν αλλά φοβόταν να το παραδεχθεί. 

  Περισσότερα ...
 • Από σύντροφοι γονείς. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 3348 Views
  Από σύντροφοι γονείς. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Όποιος κι αν έβλεπε την Ηρώ με τον Αργύρη είχε να πει κάτι θετικό μια που ήταν ένα πολύ ταιριασμένο και σίγουρα αγαπημένο ζευγάρι. Ο Αργύρης είχε πολλά όνειρα για τους δυο τους. Η Ηρώ από την άλλη είχε μόνο ένα όνειρο που δεν ήταν άλλο από ένα μωρό. Ο Αργύρης δεν βιαζόταν να γίνει πατέρας με συνέπεια να αναρωτιέται η Ηρώ μήπως είχε αγαπήσει έναν άντρα που δεν ήθελε να γίνει γονιός. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • Ένας καλοκαιρινός έρωτας. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4297 Views
  Ένας καλοκαιρινός έρωτας. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Η Νάντια γνώρισε τον Άρη κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Το τελευταίο που περίμενε ήταν να ερωτευθεί. Έπρεπε όμως να πουν 'αντίο' και αυτό ενοχλούσε και τους δύο. Αυτή η ιστορία πήγε πέρα από το παιχνίδι ενός καλοκαιρινού έρωτα... άνοιγε νέες προοπτικές... ΈΝΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ.  Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • Δεν αντέχω άλλο να είμαι η δυνατή… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 3778 Views
  Δεν αντέχω άλλο να είμαι η δυνατή… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Η Θάλεια γνώρισε τον Απόστολο κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών στη Γαλλία και μέσα σε λίγους μήνες έμεινε έγκυος. Προτού προλάβουν να συμπληρώσουν 2 χρόνια σχέσης είχαν ήδη το πρώτο τους παιδί. Και τα χρόνια περνούσαν βρίσκοντας το ζευγάρι αγαπημένο. Μέχρι που μια μέρα η Θάλεια αποφάσισε να μην είναι άλλο πια η δυνατή... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • «Η γοητεία του εκφοβισμού». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 1 Σχόλια 4188 Views
  «Η γοητεία του εκφοβισμού». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Η Αλεξία είναι ερωτευμένη με το Νικηφόρο και ονειρεύεται να μείνει μαζί του παρά τις αντίθετες υποδείξεις της φίλης της, η οποία επιμένει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον άντρα. Μέχρι που μια μέρα έρχεται αντιμέτωπη με μια πλευρά του που δεν είχε δει ως τότε...  Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • Μια σχέση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 3409 Views
  Μια σχέση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Ο Νίκος είναι ένας ελκυστικός και πετυχημένος άντρας γύρω στα 35 που αγαπά πολύ τη νύχτα και τις γυναίκες. Η Έλενα είναι μια όμορφη και δυναμική γυναίκα, συνομήλικη του Νίκου, που αγαπά πολύ τη διασκέδαση και τους άντρες.  Περίεργη ιστορία η έλξη δύο ανθρώπων... η Έλενα ένιωθε ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που γνώριζε ελάχιστα... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Είμαι αλλού… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 3874 Views
  Είμαι αλλού… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Η Αφροδίτη ερωτεύτηκε τον Παύλο με την πρώτη ματιά. Ο Παύλος πάλι ήταν αδιάφορος. Ούτε που πρόσεχε γύρω του. Όσο πιο απόμακρος έδειχνε, τόσο πιο πολύ της άρεσε.  Μέχρι που ένα βράδυ του πρότεινε να βγουν έξω για μια μπύρα. Ας ήταν αλλού με το μυαλό του. Το σώμα του ήταν δίπλα της και αυτό ήταν μια καλή αρχή. Ποιός ξέρει; Μπορεί στην πορεία να την ερωτευόταν κι αυτός. Νέο άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου

  Περισσότερα ...
 • «Στην αρχή ήταν όλα καλά»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4708 Views
   «Στην αρχή ήταν όλα καλά»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Η Θάλεια γνώρισε τον Απόστολο όταν ήταν ακόμη συμφοιτητές. Αγαπήθηκαν από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της σχέσης τους. Έκαναν σχέδια από τους πρώτους κιόλας μήνες και με το που έκλεισαν τον πρώτο χρόνο ως ζευγάρι είχαν ήδη συγκατοικήσει. Από την αρχή η Θάλεια πρόσεξε δύο πράγματα στον Απόστολο: την ευαισθησία του και τους χαμηλούς τόνους που είχε. Και τα δύο της φάνηκαν εξαιρετικά πλεονεκτήματα... 

  Περισσότερα ...
 • «Ανάμεσα σε δυο γυναίκες». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 1 Σχόλια 4939 Views
  «Ανάμεσα σε δυο γυναίκες». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Ο Γιώργος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον σώσει. Πριν από λίγα χρόνια γνώρισε εντελώς τυχαία την Άννα. Έδωσε ο ένας το τηλέφωνό του στον άλλον και άφησαν τη συνέχεια αυτής της γνωριμίας στην τύχη. Κανείς δεν επικοινώνησε με τον άλλον. Δεν είναι ότι δεν ήθελαν. Απλώς δεν ήταν ευνοικές οι συγκυρίες. Μέχρι που η τύχη έπαιξε και πάλι το δικό της παιχνίδι φέρνοντάς τους ξανά τον έναν κοντά στον άλλον. Ο Γιώργος όμως δεν βρήκε ποτέ το θάρρος να πει την αλήθεια... Νεό άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Όχι άλλα σκουπίδια… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4472 Views
  Όχι άλλα σκουπίδια… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Η Φρόσω και ο Λουκάς είναι παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια. Έχουν δύο παιδιά, ηλικίας 8 και 5 ετών. Εδώ και καιρό νιώθουν ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τους ενώνουν αλλά δεν αποφασίζουν να κάνουν κάτι για αυτό. Και οι δύο προτιμούν να λείπουν από το σπίτι γιατί με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουν ο ένας τον άλλον και δεν χρειάζεται να δουν κατάματα τα προβλήματα του γάμου τους. Κανείς όμως δεν έχει τη δύναμη να βάλει την τελεία. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • «Η μαμά μου ξέρει καλύτερα. Ή μήπως όχι;». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4208 Views
  «Η μαμά μου ξέρει καλύτερα. Ή μήπως όχι;». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Ο Σωτήρης είναι 38 χρονών και ζει με τη μητέρα του. Η μητέρα του είναι μία γυναίκα κοντά στα 65, πολύ δυναμική και προστατευτική. Θέλει να έχει πάντα τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο στη ζωή του γιού της. Έχουν μια πολύ καλή σχέση αλλά δεν συναντιούνται συχνά. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • «Οι αυτοκόλλητες»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4509 Views
  «Οι αυτοκόλλητες»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  Η Λένα είναι φίλη με τη Βέτα από την πρώτη τάξη Δημοτικού. Είναι αυτοκόλλητες φίλες που κάνουν κοινά σχέδια και ονειρεύονται να γεράσουν σε διπλανά σπίτια. Τι συμβαίνει όμως σε μια τόσο δυνατή φιλία όταν η μία ερωτευθεί και αρχίζει να αλλάζει σχέδια; Πόσο ανθεκτική αποδεικνύεται αυτή η φιλία; 

   Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • «Ένας δεύτερος γάμος»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4275 Views
  «Ένας δεύτερος γάμος»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

    

  Ο Παντελής είναι διαζευγμένος και έχει ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο. Ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά στη ζωή του την Ευτυχία. Αστειευόμενος λέει πως δε θα αποφάσιζε ποτέ να παντρευτεί ξανά αν δεν γνώριζε στη ζωή του την Ευτυχία αναφερόμενος στην τωρινή σύντροφό του και κάνοντας ένα ενδιαφέρον λογοπαίγνιο με το όνομά της.
  Περισσότερα ...
 • Τίποτε δεν είναι αρκετό. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4759 Views
  Τίποτε δεν είναι αρκετό. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Η Αθηνά είναι παντρεμένη με τον Αχιλλέα και έχουν δύο παιδιά. Εδώ και πέντε μήνες έχει πεσμένη διάθεση και φοβάται μήπως έχει κατάθλιψη. Ζητά από τον άντρα της να αναλάβει περισσότερες ευθύνες γιατί η ίδια νιώθει κουρασμένη.


  Περισσότερα ...
τελευταιες αναρτησεις
Ψάχνει πολλά γκολ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ψάχνει πολλά γκολ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
319 Views

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ με φόντο τον τελικό του Λιγκ Καπ ξεχωρίζει στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Αναμετρήσεις και από τα Κύπελλα Ιταλίας, Ισπανίας, αλλά και ματς από την Πρέμιερ Λιγκ, την Πορτογαλία και τη Β’ Γερμανίας περιλαμβάνει επίσης το πρόγραμμα.


Περισσότερα ...
 • Η «σχεδία» του έρωτα και της ανυπακοής στο τεύχος Φεβρουαρίου
  Η «σχεδία» του έρωτα και της ανυπακοής στο τεύχος Φεβρουαρίου
  285 Views

   Περπατάμε στα καλντερίμια της σιωπής, βιώνουμε την ελευθερία στη δέσμευση, υπερασπιζόμαστε το καθήκον στην ανυπακοή, κάνουμε το σώμα μας συμβόλαιο, στέλνουμε γράμμα στον νεότερο εαυτό μας, εξασκούμαστε στην τέχνη του αφουγκρασμού, φέρνουμε κοντά το Κλίβελαντ με την Αγία Ειρήνη, βγαίνουμε στην πόλη με ένα σκουφί κι ένα γιλέκο. 

  Περισσότερα ...
 • Τα τυχερά παιχνίδια στον αρχαίο ελληνικό κόσμο
  Τα τυχερά παιχνίδια στον αρχαίο ελληνικό κόσμο
  448 Views

   Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είναι γνωστός για τη μεγάλη του προσφορά στις επιστήμες,στις τέχνες,στην πολιτική,στον αθλητισμόμία από τις αγαπημένες ασχολίες πολλών αρχαίων Ελλήνων ήταν ωστόσο και τα τυχερά παιχνίδια,για τα οποία δεν έχουμε ουσιαστικά μάθει πάρα πολλά από τα μαθήματα ιστορίας.

  Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή