• Όχι άλλα ψέματα..
  με 0 Σχόλια 2043 Views
  Όχι άλλα ψέματα..
  Ο Βασίλης και η Θεοδώρα ήταν πολύ νέοι ακόμη για να παραιτηθούν από την ιδέα του ερωτικού πάθους και έτσι πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος έζησαν την ένταση μιας ερωτικής σχέσης με άλλους.

  Κανείς δεν τόλμησε να πει την αλήθεια στον άλλον. Επέλεξαν να ρισκάρουν γνωρίζοντας Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Θέλω να γυρίσω στα παλιά…
  με 0 Σχόλια 2038 Views
  Θέλω να γυρίσω στα παλιά…
   Η Βίκυ είναι μια επιτυχημένη γραφίστρια που διατηρεί το δικό της ιδιωτικό γραφείο και ετοιμάζεται να ανοίξει ένα δεύτερο σε άλλη πόλη. Τον τελευταίο καιρό υποχρεώνεται να ταξιδεύει συχνά για να επιβλέπει τις εργασίες στο νέο της χώρο και να διαλέξει προσεκτικά τους ανθρώπους που θα το στελεχώσουν. Σε ένα από αυτά τα ταξίδια συνάντησε το Δημήτρη, έναν πρώην σύντροφό της. Είχαν περάσει γύρω στα οκτώ χρόνια από τότε που ήταν ζευγάρι. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 
  Περισσότερα ...
 • «Εγώ είμαι εδώ…»
  με 0 Σχόλια 2873 Views
  «Εγώ είμαι εδώ…»
  Ο Γιάννης είναι παντρεμένος με τη Βίκυ. Γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δυο συμφοιτητές και από τότε δεν έπαψαν να είναι μαζί. Υπήρξαν αρκετές φορές που ο Γιάννης σκέφτηκε να μιλήσει στη Βίκυ για τους προβληματισμούς του αλλά δεν το έκανε από φόβο μήπως τη στεναχωρήσει.

   Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Σ' αγαπώ αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου...
  με 0 Σχόλια 3289 Views
  Σ' αγαπώ αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου...

  Η Φωτεινή βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια σε σχέση με τον Αλέξανδρο. Πριν από λίγες μέρες δέχθηκε από το σύντροφό της μια πρόταση που αντί να της προξενήσει χαρά της προκάλεσε αναστάτωση και την έφερε για πρώτη φορά στη ζωή της μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Η πρόταση που δέχθηκε, όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε, ήταν πρόταση γάμου...  Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Τώρα θα δεις...
  με 0 Σχόλια 2115 Views
  Τώρα θα δεις...

   Το σχήμα της εκδίκησης είναι ένα ύπουλο σχήμα που όσο πιο σύντομα αντιληφθείς την επικινδυνότητά του τόσο καλύτερα. Εκτός κι αν σε διεγείρει ο κίνδυνος και η προοπτική να πληγώσεις και να πληγωθείς. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 


  Περισσότερα ...
 • «Έκανα ακριβώς ό,τι μου ζήτησες να κάνω...».
  με 1 Σχόλια 2220 Views
  «Έκανα ακριβώς ό,τι μου ζήτησες να κάνω...».
  Η Αλίκη και ο Γιάννης έχουν μπλεχτεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι που ταλανίζει αρκετά ζευγάρια. Η Αλίκη ξεκινά με την επιθυμία να αλλάξει το σύντροφό της και ο Γιάννης δέχεται στην πορεία να αλλάξει για να την ικανοποιήσει και κυρίως να μη τη χάσει.  Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 
  Περισσότερα ...
 • Στα κρυφά που συναντιόμαστε…
  με 1 Σχόλια 3232 Views
  Στα κρυφά που συναντιόμαστε…

  Η Ιωάννα είναι παντρεμένη με τον Αχιλλέα και έχουν ένα αγόρι προσχολικής ηλικίας. Ο γάμος τους χαρακτηρίζεται, σύμφωνα με την ίδια, από τρυφερότητα, αγάπη και νοιάξιμο του ενός για τον άλλον. Σύμφωνα πάλι με την ίδια θα μπορούσε να είναι όλα πολύ ήρεμα στη ζωή της αν δεν είχε κάνει το μοιραίο λάθος... να ερωτευθεί έναν άλλον άντρα και να υποκύψει στην πραγματικότητα μιας παράλληλης σχέσης. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Κι αν δεν του αρέσεις;
  με 1 Σχόλια 1864 Views
  Κι αν δεν του αρέσεις;

  Κι όσο συνεχίζεις να ψάχνεις το φως στο σκοτάδι, τόσο τυφλώνεσαι. Κι όσο αρνείσαι να δεις τις ενδείξεις, τόσο δημιουργείς αποδείξεις για να επιβεβαιώσεις μέσα σου αυτό που θέλεις να ισχύει. Κι ας μην είναι η αλήθεια. Είναι η δική σου αλήθεια. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ; Νέο άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • «Ψάξε, ψάξε, δε θα το βρεις...»
  με 0 Σχόλια 2453 Views
  «Ψάξε, ψάξε, δε θα το βρεις...»

  Ψάξε, ψάξε, δε θα το βρεις... κι όσο εσύ κρύβεσαι, τόσο ο άλλος αναζητά την αλήθεια. Κι όσο εσύ γνωρίζεις ποια είναι η αλήθεια, τόσο πιο βαθιά την κρύβεις για να μη τη βρει. Κι όσο καλύτερα κλειδωμένα κρατάς τα μυστικά σου τόσο λιγότερο σε γνωρίζει εκείνος.

  Περισσότερα ...
 • Πιάσε με αν μπορείς...
  με 0 Σχόλια 2890 Views
  Πιάσε με αν μπορείς...
  Πιάσε με αν μπορείς... κι εσύ τρέχεις να ανταποκριθείς... κι ας λαχανιάζεις... κι ας κουράστηκες... κι ας σου έχουν μείνει ελάχιστες δυνάμεις... σημασία έχει να συνεχίσεις να τρέχεις και να κυνηγάς αυτόν που σε απορρίπτει γιατί μόνο έτσι θα επιβεβαιώσεις. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 
  Περισσότερα ...
τελευταιες αναρτησεις
Την τσικνοπέμπτη στο 10ο Ποδηλατικό Καρναβάλι, μεταμφιεζόμαστε σε ζωάκια για καλό σκοπό.
Την τσικνοπέμπτη στο 10ο Ποδηλατικό Καρναβάλι, μεταμφιεζόμαστε σε ζωάκια για καλό σκοπό.
με 0 Σχόλια 426 Views

 Μεταμφιεζόμαστε ζωάκια, σατιρίζουμε, ευαισθητοποιούμαστε... διασκεδάζοντας σε μια φανταχτερή ποδηλατική παρέλαση και μια ανοιχτή γιορτή που ακολουθεί για όλο τον κόσμο! Η συμμετοχή όπως πάντα, ελεύθερη.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
...
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο
 • Σούπερ (άτακτη) γιαγιά γιόρτασε τα 100στα της γενέθλια με γυμνούς «μπάτλερ»
  Σούπερ (άτακτη) γιαγιά γιόρτασε τα 100στα της γενέθλια με γυμνούς «μπάτλερ»

   Με δύο «μπάτλερ» (βλέπε στρίπερ) δώρο γιόρτασε την επέτειο των 100στων της γενεθλίων την Παρασκευή μια (σούπερ άτακτη) προπρογιαγιά που σίγουρα το λέει η… περδικούλα της.


  Περισσότερα ...
 • Τι θεωρείται σήμερα φυσιολογικό στο σεξ;
  Τι θεωρείται σήμερα φυσιολογικό στο σεξ;

   Ψάχνουμε στο ίντερνετ, κοιτάμε πορνό, διαβάζουμε βιβλία αυτοβοήθειας, παρακολουθούμε εκπομπές και αν είμαστε λίγο τολμηροί, το συζητάμε με τους φίλους  μας. Τα ερωτήματα πάνω – κάτω τα ίδια. Πόσο συχνά, πόσα λεπτά, πόσοι οργασμοί, πόσα εκατοστά, πού, πόσο, πότε και πώς;


  Περισσότερα ...
 • Στ’ άη Βαλεντίνου το πανηγύρι.
  Στ’ άη Βαλεντίνου το πανηγύρι.

  Επτά από τα πιο ερωτικά τραγούδια των εποχών για επτά διαφορετικές ιστορίες. Βρες τη δικιά σου και γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με Πάριο ή Placebo και άμα δε σε έψησα ακόμη, παράγγειλε σουβλάκια και άκου το ερωτικό playlist της Κ. Happy Valentine’s Day, καλέ! Στ’ άη Βαλεντίνου το πανηγύρι Από την Ντόρα Παπάζη. 


  Περισσότερα ...

Περισσότερη Παράξενη ζωή