• «Η μαμά μου ξέρει καλύτερα. Ή μήπως όχι;». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 3902 Views
  «Η μαμά μου ξέρει καλύτερα. Ή μήπως όχι;». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Ο Σωτήρης είναι 38 χρονών και ζει με τη μητέρα του. Η μητέρα του είναι μία γυναίκα κοντά στα 65, πολύ δυναμική και προστατευτική. Θέλει να έχει πάντα τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο στη ζωή του γιού της. Έχουν μια πολύ καλή σχέση αλλά δεν συναντιούνται συχνά. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • «Οι αυτοκόλλητες»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4307 Views
  «Οι αυτοκόλλητες»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  Η Λένα είναι φίλη με τη Βέτα από την πρώτη τάξη Δημοτικού. Είναι αυτοκόλλητες φίλες που κάνουν κοινά σχέδια και ονειρεύονται να γεράσουν σε διπλανά σπίτια. Τι συμβαίνει όμως σε μια τόσο δυνατή φιλία όταν η μία ερωτευθεί και αρχίζει να αλλάζει σχέδια; Πόσο ανθεκτική αποδεικνύεται αυτή η φιλία; 

   Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • «Ένας δεύτερος γάμος»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4105 Views
  «Ένας δεύτερος γάμος»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

    

  Ο Παντελής είναι διαζευγμένος και έχει ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο. Ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά στη ζωή του την Ευτυχία. Αστειευόμενος λέει πως δε θα αποφάσιζε ποτέ να παντρευτεί ξανά αν δεν γνώριζε στη ζωή του την Ευτυχία αναφερόμενος στην τωρινή σύντροφό του και κάνοντας ένα ενδιαφέρον λογοπαίγνιο με το όνομά της.
  Περισσότερα ...
 • Τίποτε δεν είναι αρκετό. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4538 Views
  Τίποτε δεν είναι αρκετό. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Η Αθηνά είναι παντρεμένη με τον Αχιλλέα και έχουν δύο παιδιά. Εδώ και πέντε μήνες έχει πεσμένη διάθεση και φοβάται μήπως έχει κατάθλιψη. Ζητά από τον άντρα της να αναλάβει περισσότερες ευθύνες γιατί η ίδια νιώθει κουρασμένη.


  Περισσότερα ...
 • Μπορείς να ξεχάσεις;
  με 0 Σχόλια 4989 Views
  Μπορείς να ξεχάσεις;

  Η Σοφία είναι σε σχέση με το Λεωνίδα εδώ και πέντε χρόνια. Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει να συζητούν για το επόμενο βήμα της σχέσης τους αλλά ο Λεωνίδας δεν είναι καθόλου σίγουρος για το αν θέλει ή όχι να προχωρήσει. Αν και οι δυο τους περνάνε πολύ καλά και αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν...  Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.   

  Περισσότερα ...
 • Σαν να μη συμβαίνει τίποτε
  με 0 Σχόλια 5253 Views
  Σαν να μη συμβαίνει τίποτε

  Άρχισαν να βγαίνουν οι δυο τους από την επόμενη κιόλας μέρα. Δεν ήθελαν να χάσουν ούτε λεπτό. Βιαζόντουσαν να ζήσουν τον έρωτα που είχε γεννηθεί μια νύχτα του Αυγούστου σε ένα παραλιακό μπαρ και κάτω από ένα γεμάτο φεγγάρι. Και οι μέρες περνούσαν και τους έβρισκαν αχώριστους και ερωτευμένους. Και οι νύχτες ... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • Να σε εμπιστευθώ;
  με 0 Σχόλια 3049 Views
  Να σε εμπιστευθώ;

   Η Στεφανία έχει βγει από μια σχέση η οποία της άφησε πολύ άσχημες αναμνήσεις και επηρέασε αρνητικά την ικανότητα αλλά και τη διάθεσή της να εμπιστεύεται τους άντρες. Ήταν πολύ ερωτευμένη και είχε αφεθεί για πρώτη φορά στη ζωή της ολοκληρωτικά... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • Φίλοι ή κάτι περισσότερο;
  με 0 Σχόλια 3374 Views
  Φίλοι ή κάτι περισσότερο;

  Ο Λεωνίδας είναι ερωτευμένος με την καλύτερη του φίλη, τη Γεωργία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην πρώτη τάξη του Δημοτικού και από τότε είναι αχώριστοι φίλοι. Μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί. Μαζί στο Δημοτικό, μαζί στο Γυμνάσιο, μαζί στο Λύκειο, μαζί στις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές ως φοιτητές, μαζί στην αποφοίτησή τους, μαζί σε όλα... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.  .

  Περισσότερα ...
 • Όχι άλλα ψέματα..
  με 0 Σχόλια 2164 Views
  Όχι άλλα ψέματα..
  Ο Βασίλης και η Θεοδώρα ήταν πολύ νέοι ακόμη για να παραιτηθούν από την ιδέα του ερωτικού πάθους και έτσι πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος έζησαν την ένταση μιας ερωτικής σχέσης με άλλους.

  Κανείς δεν τόλμησε να πει την αλήθεια στον άλλον. Επέλεξαν να ρισκάρουν γνωρίζοντας Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Θέλω να γυρίσω στα παλιά…
  με 0 Σχόλια 2113 Views
  Θέλω να γυρίσω στα παλιά…
   Η Βίκυ είναι μια επιτυχημένη γραφίστρια που διατηρεί το δικό της ιδιωτικό γραφείο και ετοιμάζεται να ανοίξει ένα δεύτερο σε άλλη πόλη. Τον τελευταίο καιρό υποχρεώνεται να ταξιδεύει συχνά για να επιβλέπει τις εργασίες στο νέο της χώρο και να διαλέξει προσεκτικά τους ανθρώπους που θα το στελεχώσουν. Σε ένα από αυτά τα ταξίδια συνάντησε το Δημήτρη, έναν πρώην σύντροφό της. Είχαν περάσει γύρω στα οκτώ χρόνια από τότε που ήταν ζευγάρι. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 
  Περισσότερα ...
 • «Εγώ είμαι εδώ…»
  με 0 Σχόλια 2966 Views
  «Εγώ είμαι εδώ…»
  Ο Γιάννης είναι παντρεμένος με τη Βίκυ. Γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δυο συμφοιτητές και από τότε δεν έπαψαν να είναι μαζί. Υπήρξαν αρκετές φορές που ο Γιάννης σκέφτηκε να μιλήσει στη Βίκυ για τους προβληματισμούς του αλλά δεν το έκανε από φόβο μήπως τη στεναχωρήσει.

   Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Σ' αγαπώ αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου...
  με 0 Σχόλια 3395 Views
  Σ' αγαπώ αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου...

  Η Φωτεινή βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια σε σχέση με τον Αλέξανδρο. Πριν από λίγες μέρες δέχθηκε από το σύντροφό της μια πρόταση που αντί να της προξενήσει χαρά της προκάλεσε αναστάτωση και την έφερε για πρώτη φορά στη ζωή της μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Η πρόταση που δέχθηκε, όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε, ήταν πρόταση γάμου...  Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Τώρα θα δεις...
  με 0 Σχόλια 2165 Views
  Τώρα θα δεις...

   Το σχήμα της εκδίκησης είναι ένα ύπουλο σχήμα που όσο πιο σύντομα αντιληφθείς την επικινδυνότητά του τόσο καλύτερα. Εκτός κι αν σε διεγείρει ο κίνδυνος και η προοπτική να πληγώσεις και να πληγωθείς. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 


  Περισσότερα ...
 • «Έκανα ακριβώς ό,τι μου ζήτησες να κάνω...».
  με 1 Σχόλια 2281 Views
  «Έκανα ακριβώς ό,τι μου ζήτησες να κάνω...».
  Η Αλίκη και ο Γιάννης έχουν μπλεχτεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι που ταλανίζει αρκετά ζευγάρια. Η Αλίκη ξεκινά με την επιθυμία να αλλάξει το σύντροφό της και ο Γιάννης δέχεται στην πορεία να αλλάξει για να την ικανοποιήσει και κυρίως να μη τη χάσει.  Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 
  Περισσότερα ...
 • Στα κρυφά που συναντιόμαστε…
  με 1 Σχόλια 3298 Views
  Στα κρυφά που συναντιόμαστε…

  Η Ιωάννα είναι παντρεμένη με τον Αχιλλέα και έχουν ένα αγόρι προσχολικής ηλικίας. Ο γάμος τους χαρακτηρίζεται, σύμφωνα με την ίδια, από τρυφερότητα, αγάπη και νοιάξιμο του ενός για τον άλλον. Σύμφωνα πάλι με την ίδια θα μπορούσε να είναι όλα πολύ ήρεμα στη ζωή της αν δεν είχε κάνει το μοιραίο λάθος... να ερωτευθεί έναν άλλον άντρα και να υποκύψει στην πραγματικότητα μιας παράλληλης σχέσης. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
τελευταιες αναρτησεις
«Το σεξ αρχίζει στα 40» και μετά το Πάσχα στον Άρατο
«Το σεξ αρχίζει στα 40» και μετά το Πάσχα στον Άρατο
με 0 Σχόλια 431 Views

Μετά τα συνεχόμενα sold out και ύστερα από την απαίτηση του κοινού, η πιο έξυπνη κωμωδία της θεατρικής σεζόν 2018/2019, "Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40" θα συνεχίσει να παρουσιάζεται για άλλες 6 παραστάσεις!


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή