• Ένας καλοκαιρινός έρωτας. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 2223 Views
  Ένας καλοκαιρινός έρωτας. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Η Νάντια γνώρισε τον Άρη κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Το τελευταίο που περίμενε ήταν να ερωτευθεί. Έπρεπε όμως να πουν 'αντίο' και αυτό ενοχλούσε και τους δύο. Αυτή η ιστορία πήγε πέρα από το παιχνίδι ενός καλοκαιρινού έρωτα... άνοιγε νέες προοπτικές... ΈΝΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ.  Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • Δεν αντέχω άλλο να είμαι η δυνατή… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 3447 Views
  Δεν αντέχω άλλο να είμαι η δυνατή… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Η Θάλεια γνώρισε τον Απόστολο κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών στη Γαλλία και μέσα σε λίγους μήνες έμεινε έγκυος. Προτού προλάβουν να συμπληρώσουν 2 χρόνια σχέσης είχαν ήδη το πρώτο τους παιδί. Και τα χρόνια περνούσαν βρίσκοντας το ζευγάρι αγαπημένο. Μέχρι που μια μέρα η Θάλεια αποφάσισε να μην είναι άλλο πια η δυνατή... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • «Η γοητεία του εκφοβισμού». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 1 Σχόλια 3968 Views
  «Η γοητεία του εκφοβισμού». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Η Αλεξία είναι ερωτευμένη με το Νικηφόρο και ονειρεύεται να μείνει μαζί του παρά τις αντίθετες υποδείξεις της φίλης της, η οποία επιμένει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον άντρα. Μέχρι που μια μέρα έρχεται αντιμέτωπη με μια πλευρά του που δεν είχε δει ως τότε...  Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • Μια σχέση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 3187 Views
  Μια σχέση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Ο Νίκος είναι ένας ελκυστικός και πετυχημένος άντρας γύρω στα 35 που αγαπά πολύ τη νύχτα και τις γυναίκες. Η Έλενα είναι μια όμορφη και δυναμική γυναίκα, συνομήλικη του Νίκου, που αγαπά πολύ τη διασκέδαση και τους άντρες.  Περίεργη ιστορία η έλξη δύο ανθρώπων... η Έλενα ένιωθε ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που γνώριζε ελάχιστα... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Είμαι αλλού… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 3672 Views
  Είμαι αλλού… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Η Αφροδίτη ερωτεύτηκε τον Παύλο με την πρώτη ματιά. Ο Παύλος πάλι ήταν αδιάφορος. Ούτε που πρόσεχε γύρω του. Όσο πιο απόμακρος έδειχνε, τόσο πιο πολύ της άρεσε.  Μέχρι που ένα βράδυ του πρότεινε να βγουν έξω για μια μπύρα. Ας ήταν αλλού με το μυαλό του. Το σώμα του ήταν δίπλα της και αυτό ήταν μια καλή αρχή. Ποιός ξέρει; Μπορεί στην πορεία να την ερωτευόταν κι αυτός. Νέο άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου

  Περισσότερα ...
 • «Στην αρχή ήταν όλα καλά»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4410 Views
   «Στην αρχή ήταν όλα καλά»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Η Θάλεια γνώρισε τον Απόστολο όταν ήταν ακόμη συμφοιτητές. Αγαπήθηκαν από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της σχέσης τους. Έκαναν σχέδια από τους πρώτους κιόλας μήνες και με το που έκλεισαν τον πρώτο χρόνο ως ζευγάρι είχαν ήδη συγκατοικήσει. Από την αρχή η Θάλεια πρόσεξε δύο πράγματα στον Απόστολο: την ευαισθησία του και τους χαμηλούς τόνους που είχε. Και τα δύο της φάνηκαν εξαιρετικά πλεονεκτήματα... 

  Περισσότερα ...
 • «Ανάμεσα σε δυο γυναίκες». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 1 Σχόλια 4643 Views
  «Ανάμεσα σε δυο γυναίκες». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Ο Γιώργος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον σώσει. Πριν από λίγα χρόνια γνώρισε εντελώς τυχαία την Άννα. Έδωσε ο ένας το τηλέφωνό του στον άλλον και άφησαν τη συνέχεια αυτής της γνωριμίας στην τύχη. Κανείς δεν επικοινώνησε με τον άλλον. Δεν είναι ότι δεν ήθελαν. Απλώς δεν ήταν ευνοικές οι συγκυρίες. Μέχρι που η τύχη έπαιξε και πάλι το δικό της παιχνίδι φέρνοντάς τους ξανά τον έναν κοντά στον άλλον. Ο Γιώργος όμως δεν βρήκε ποτέ το θάρρος να πει την αλήθεια... Νεό άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • Όχι άλλα σκουπίδια… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4255 Views
  Όχι άλλα σκουπίδια… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Η Φρόσω και ο Λουκάς είναι παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια. Έχουν δύο παιδιά, ηλικίας 8 και 5 ετών. Εδώ και καιρό νιώθουν ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τους ενώνουν αλλά δεν αποφασίζουν να κάνουν κάτι για αυτό. Και οι δύο προτιμούν να λείπουν από το σπίτι γιατί με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουν ο ένας τον άλλον και δεν χρειάζεται να δουν κατάματα τα προβλήματα του γάμου τους. Κανείς όμως δεν έχει τη δύναμη να βάλει την τελεία. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • «Η μαμά μου ξέρει καλύτερα. Ή μήπως όχι;». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4006 Views
  «Η μαμά μου ξέρει καλύτερα. Ή μήπως όχι;». Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Ο Σωτήρης είναι 38 χρονών και ζει με τη μητέρα του. Η μητέρα του είναι μία γυναίκα κοντά στα 65, πολύ δυναμική και προστατευτική. Θέλει να έχει πάντα τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο στη ζωή του γιού της. Έχουν μια πολύ καλή σχέση αλλά δεν συναντιούνται συχνά. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • «Οι αυτοκόλλητες»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4363 Views
  «Οι αυτοκόλλητες»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  Η Λένα είναι φίλη με τη Βέτα από την πρώτη τάξη Δημοτικού. Είναι αυτοκόλλητες φίλες που κάνουν κοινά σχέδια και ονειρεύονται να γεράσουν σε διπλανά σπίτια. Τι συμβαίνει όμως σε μια τόσο δυνατή φιλία όταν η μία ερωτευθεί και αρχίζει να αλλάζει σχέδια; Πόσο ανθεκτική αποδεικνύεται αυτή η φιλία; 

   Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. 

  Περισσότερα ...
 • «Ένας δεύτερος γάμος»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4142 Views
  «Ένας δεύτερος γάμος»… Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

    

  Ο Παντελής είναι διαζευγμένος και έχει ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο. Ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά στη ζωή του την Ευτυχία. Αστειευόμενος λέει πως δε θα αποφάσιζε ποτέ να παντρευτεί ξανά αν δεν γνώριζε στη ζωή του την Ευτυχία αναφερόμενος στην τωρινή σύντροφό του και κάνοντας ένα ενδιαφέρον λογοπαίγνιο με το όνομά της.
  Περισσότερα ...
 • Τίποτε δεν είναι αρκετό. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.
  με 0 Σχόλια 4606 Views
  Τίποτε δεν είναι αρκετό. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

   Η Αθηνά είναι παντρεμένη με τον Αχιλλέα και έχουν δύο παιδιά. Εδώ και πέντε μήνες έχει πεσμένη διάθεση και φοβάται μήπως έχει κατάθλιψη. Ζητά από τον άντρα της να αναλάβει περισσότερες ευθύνες γιατί η ίδια νιώθει κουρασμένη.


  Περισσότερα ...
 • Μπορείς να ξεχάσεις;
  με 0 Σχόλια 5047 Views
  Μπορείς να ξεχάσεις;

  Η Σοφία είναι σε σχέση με το Λεωνίδα εδώ και πέντε χρόνια. Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει να συζητούν για το επόμενο βήμα της σχέσης τους αλλά ο Λεωνίδας δεν είναι καθόλου σίγουρος για το αν θέλει ή όχι να προχωρήσει. Αν και οι δυο τους περνάνε πολύ καλά και αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν...  Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.   

  Περισσότερα ...
 • Σαν να μη συμβαίνει τίποτε
  με 0 Σχόλια 5311 Views
  Σαν να μη συμβαίνει τίποτε

  Άρχισαν να βγαίνουν οι δυο τους από την επόμενη κιόλας μέρα. Δεν ήθελαν να χάσουν ούτε λεπτό. Βιαζόντουσαν να ζήσουν τον έρωτα που είχε γεννηθεί μια νύχτα του Αυγούστου σε ένα παραλιακό μπαρ και κάτω από ένα γεμάτο φεγγάρι. Και οι μέρες περνούσαν και τους έβρισκαν αχώριστους και ερωτευμένους. Και οι νύχτες ... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
 • Να σε εμπιστευθώ;
  με 0 Σχόλια 3087 Views
  Να σε εμπιστευθώ;

   Η Στεφανία έχει βγει από μια σχέση η οποία της άφησε πολύ άσχημες αναμνήσεις και επηρέασε αρνητικά την ικανότητα αλλά και τη διάθεσή της να εμπιστεύεται τους άντρες. Ήταν πολύ ερωτευμένη και είχε αφεθεί για πρώτη φορά στη ζωή της ολοκληρωτικά... Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου.

  Περισσότερα ...
τελευταιες αναρτησεις
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε «Τρεις φόνοι…καμιά κηδεία με Κώστα Αποστολάκη, Κατερίνα Μπιλάλη & Σπύρο Πούλη στο θέατρο Κήπου.
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε «Τρεις φόνοι…καμιά κηδεία με Κώστα Αποστολάκη, Κατερίνα Μπιλάλη & Σπύρο Πούλη στο θέατρο Κήπου.
με 0 Σχόλια 221 Views

 Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Kulturosupa.gr διεκδικώντας ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για να δείτε την απολαυστική κωμωδία «ΤΡΕΙΣ ΦΟΝΟΙ…ΚΑΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ με Κώστα Αποστολάκη, Κατερίνα Μπιλάλη & Σπύρο Πούλη, Παρασκευή 28 Ιουνίου στο θέατρο Κήπου και ώρα 21:00.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή