Η μητέρα του φόβου είναι η άγνοια, πολιτικό σχόλιο από τον αναγνώστη μας avax-29+5.

502 Views
Η μητέρα του φόβου είναι η άγνοια, πολιτικό σχόλιο από τον αναγνώστη μας avax-29+5. Η μητέρα του φόβου είναι η άγνοια, πολιτικό σχόλιο από τον αναγνώστη μας avax-29+5.

Η μητέρα του φόβου είναι η άγνοια, πολιτικό σχόλιο από τον αναγνώστη μας avax-29+5.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ 
Η μητέρα του φόβου είναι η άγνοια (ΈΜΕΡΣΟΝ)
Η περιφρόνηση του φόβου κάνει τους υπολογίσιμους πολίτες (ΑΝΕΛ)
Μπορεί ένας ποντικός κλεισμένος σε φάκα να σωθεί; Πιάστηκε ένα αεικίνητο τρωκτικό στη φάκα. Πήγα να την πιάσω από το κοντό της χερούλι αλλά έκανα πίσω, καθώς το τρωκτικό έβγαλε το χέρι του με γαμψά νύχια και με απείλησε. Δεν υποτάχθηκε στη μοίρα του όπως συνηθίζουν ποντίκια ή υποταγμένο ΠΟΠΟΛΟ! Πήγα να πάρω κάτι αιχμηρό για εκτέλεση επί τόπου αλλά ώσπου να γυρίσω έσπρωξε το πορτάκι με το ελατήριο και σώθηκε διότι ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ!
Τα μέσα υποβολημότητας, ψυχαναγκασμού και ψηφαναγκασμού δεν εργάζονται για πλάκα . Έναντι κονδυλίων, κατασκευάζουν φοβικές συναινέσεις , προκαλώντας μεταφυσικούς φόβους στα ΠΟΠΟΛΑ, ότι τάχα αν δεν πειθαρχήσουν εκλογικά θα καταστραφούν από μέσα ή από κάπου έξω. Δημιουργούν και προβάλουν παραΠΟΤΑΜΙΑ προεκλογικά μορφώματα και ΕΛΙΕΣ, για διασπορά της ψήφου μας και καλλιεργούν την αποχή όπως λένε όπως συμβαίνει και στη Ευρώπη.
Μπορεί να ξανακατεβεί η EUROΣΒΑΣΤΙΚΑ από την Ακρόπολη;
Αυτή τη φορά δεν αρκεί ένας ΓΛΕΖΟΣ. Χρειάζεται η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ όλων των τάξεων που δεν ανήκουν στο ΓΕΡΜΑΝΟΕΤΑΙΡΙΚΟ σύμπλεγμα διαπλοκής και εξουσίας, σε μια ιστορική ταξική συμμαχία απέναντι στον ΚΟΙΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!
Ο Γοργοπόταμος ας γίνει φωτεινό παράδειγμα και ας αποδείξουμε ότι είμαστε υπολογίσιμοι ΠΟΛΙΤΕΣ…
AVAX 19+5

Γίνε ρεπόρτερ της Κουλτουρόσουπας και στείλε την ανταπόκριση σου ΤΩΡΑ.

Δες πως…

Όπου και να πήγες, ότι και να είδες, ότι σου άρεσε, ή σε χάλασε και θέλεις να το μοιραστείς με άλλους, η στήλη αυτή είναι ένα ανοιχτό βήμα για όλους τους αναγνώστες μας.
Στείλε το κείμενο σου μαζί με μια φωτογραφία από το θέμα σου έως 600 λέξεις και ένα τίτλο. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο και θα το δεις δημοσιευμένο στην «Κ» άμεσα.
Στο μειλ kulturosupa@yahoo.gr και θέμα «Αναγνώστης – Αρθρογράφος».
1 αρθρογράφος-αναγνώστης κάθε μήνα, μετά απο κλήρωση [που έχει δημοσιευτεί το άρθρο του], κερδίζει μια 2πλή πρόσκληση για θεάματα της πόλης

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Αναγνώστης – reporter
Αναγνώστης – reporter
Δημιουργήσαμε μια στήλη αναγνωστών και δημοσιεύουμε χωρίς περικοπές οτιδήποτε σε αφορά και θέλεις να το μοιραστείς δημόσια με όλους τους υπόλοιπους αναγνώστες μας Πως; Στέλνεις το κείμενο σου έως 600 λέξεις μαζί με μια φωτογραφία από το θέμα σου, ένα τίτλο και τα στοιχεία σου και θα το δεις δημοσιευμένο στην «Κ» ΑΜΕΣΩΣ. Στο μειλ kulturosupa@yahoo.gr και θέμα «Αναγνώστης – Αρθρογράφος».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή