Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΑΝ... Σόιμπλε. Αυτοί δεν έχουν κράτος...

262 Views
Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΑΝ... Σόιμπλε. Αυτοί δεν έχουν κράτος... Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΑΝ... Σόιμπλε. Αυτοί δεν έχουν κράτος...

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΑΝ... Σόιμπλε

   Ένα τευτονικό γνωμικό λέει σε ελεύθερη μετάφραση: Αν βρεις οσφυοκαμπτικώς γονατισμένο ΠΩΠΟ…ΛΟ πρέπει να το ΓΑ…ΛΟΥΧΙΣΕΙΣ! Εμείς λέμε, αν έχεις τέτοιο φίλο τι να τον κάνεις τον εχθρό!
   Ο λόγος για τον τραχήλατο* Σόιμπλε που είπε για τους Έλληνες: « αυτοί δεν έχουν κράτος»!!! Με τη δήλωσή του γεννώνται μερικά διαλεκτικά ερωτήματα. Δεν προσδιόρισε ο συγκυριακός ευράρχης, δεν είχαμε κράτος όταν μπήκαμε στην ευρωπαϊκή ένωση οπότε πώς μας δέχθηκαν ή ήμασταν κράτος πριν μπούμε και γίναμε μη κράτος – όταν μας έχωσαν στο μαντρί σαν πρόβατα προς άρμεγμα και σφάξιμο;;;
   Ακόμη με αυτή τη δημόσια δήλωσή του ο καθήμενος επί του οικονομικού γερμανικού του θρόνου, αποτρέπει κάθε επενδυτή, έτσι ώστε η επέλαση των γερμανικών οικονομικών μεραρχιών, να γίνει χωρίς ανταγωνισμό και κοψοχρονιάς!!!
   Ένα ερώτημα ακόμη που γεννάται είναι γιατί δεν απάντησε η κυβέρνηση σε αυτή την υπονομευτική για την αξιοπιστία της Ελλάδος δήλωση, τη στιγμή που υπάρχει άμεση ανάγκη για επενδύσεις. Ακόμη υπονόμευσε το ηθικό μας, βεβαιώνοντας στους διαχρονικούς φίλους του και ανταγωνιστές μας εξ ανατολών, ότι ο Αττίλας είναι πολυώνυμος και χωρίς αντίπαλο.
   Οι συνεπαγωγές δεν έχουν τέλος. Το ζήτημα δεν είναι το συνσύστημα Μέρκελ – Σόιμπλε ή Ζημενσογκρούπ ( αφού από κοράκου στόμα μόνο κρα θα βγει ) αλλά οι συνουσιεξουσιαστές μας πολιτικοί που σιωπούν ποιούντες την ΠΑΠΙΑ!!!
AVAX 19+5
*τραχήλατος : αυτός που βαίνει με τροχούς στον τράχηλό μας με τρόπο τραχύ!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Αναγνώστης – reporter
Αναγνώστης – reporter
Δημιουργήσαμε μια στήλη αναγνωστών και δημοσιεύουμε χωρίς περικοπές οτιδήποτε σε αφορά και θέλεις να το μοιραστείς δημόσια με όλους τους υπόλοιπους αναγνώστες μας Πως; Στέλνεις το κείμενο σου έως 600 λέξεις μαζί με μια φωτογραφία από το θέμα σου, ένα τίτλο και τα στοιχεία σου και θα το δεις δημοσιευμένο στην «Κ» ΑΜΕΣΩΣ. Στο μειλ kulturosupa@yahoo.gr και θέμα «Αναγνώστης – Αρθρογράφος».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή