Αυτά είναι τα 5 «καυτά» επαγγέλματα για το 2018

952 Views
Αυτά είναι τα 5 «καυτά» επαγγέλματα για το 2018 Αυτά είναι τα 5 «καυτά» επαγγέλματα για το 2018

Παρά το γεγονός ότι η παγκόσμια αγορά εργασίας παρουσιάζει ανησυχητικά συμπτώματα, σύμφωνα με το LinkedIn, υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που μέσα στο 2018 θα παρουσιάσουν τεράστια ζήτηση.


Προφανώς, τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται με την υψηλή τεχνολογία και τις εξελίξεις σε διάφορους τομείς της.

Τα πέντε επαγγέλματα που προβλέπεται ότι θα είναι «καυτά» για το 2018 είναι τα παρακάτω:
1. Μηχανικός Εκπαίδευσης Μηχανών: το LinkedIn προβλέπει ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της ειδικότητας αυτής, η οποία σχετίζεται με την Τεχνητή Νοημοσύνη, θα αγγίξει το 10x, δηλαδή θα δεκαπλασιαστεί η ζήτηση, ενώ οι βασικές ετήσιες αποδοχές φθάνουν τις 129.000 δολάρια.
2. Επιστήμονας Δεδομένων: μοιάζουν με τους διαχειριστές/αναλυτές big data και η ειδικότητα είναι ακόμα ελαφρώς ασαφής, ωστόσο, εκτιμάται ότι ο ρυθμός ζήτησης θα αγγίζει το 6,5x και οι βασικές ετήσιες αποδοχές κυμαίνονται γύρω από τις 129.000 δολάρια.
3. Εκπρόσωπος ανάπτυξης πωλήσεων: ο χώρος των πωλήσεων πάντα παρουσιάζει καλές ευκαιρίες για καριέρα και καλές αποδοχές, καθώς η ειδικότητα αυτή αμοίβεται με ποσά που ξεπερνούν τις 50.000 δολάρια το χρόνο και φθάνουν ακόμα και τις 70.000.
4. Στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών: άλλος ένας τομές που παρέχει σημαντικές ευκαιρίες για καριέρα είναι αυτός της εξυπηρέτησης πελατών με τα στελέχη που ασχολούνται με την επιτυχία των πελατών τους να λαμβάνουν ετήσιες αμοιβές περίπου 115.000 δολαρίων.
5. Διαχεριστής Big Data: η διαχείρηση και ανάλυση των big data έχει γίνει ένα de rigeur επάγγελμα στο χώρο της πληροφορικής με τους εργαζόμενους σε αυτό τον τομέα να έχουν ετήσιες αποδοχές της τάξεως των 102.000 δολαρίων

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΕργασίαAγγελίεςΣεμινάρια

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας απονέμει τα κορυφαία βραβεία στα 10 ΘΒΘ 2020
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας απονέμει τα κορυφαία βραβεία στα 10 ΘΒΘ 2020
με 0 Σχόλια 2538 Views

 Η τιμή είναι μεγάλη και η αναγνώριση από τον πρώτο πολίτη της πόλης, για ένα θεατρικό θεσμό που αισίως κλείνει φέτος τα 10 χρόνια, ακόμη μεγαλύτερη. Τον ευχαριστούμε θερμά

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο
 • Το.. λάθος της στο σεξ που προδίδει ότι σας απατά
  Το.. λάθος της στο σεξ που προδίδει ότι σας απατά

   Σε κάθε ζευγάρι υπάρχει το "πράσινο τερατάκι" της ζήλειας και της αμφισβήτησης για το κατά πόσον ο ένας είναι αφοσιωμένος και πιστός στον άλλο. Όσον αφορά τις γυναίκες, ωστόσο, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να "προδώσει" το αν έχουν απατήσει τον σύντροφό τους...


  Περισσότερα ...
 • Αφθώδης Στοματίτιδα.
  Αφθώδης Στοματίτιδα.

   Στη χαβούζα του ’20 επιπλέουν (με σειρά εμφάνισης) ένας καράφλας οδηγός ΚΤΕΛ, η γιαγιά μου, ο Τζορτζ Όργουελ, ο Αμβρόσιος, η θεία Τούλα, ο Μπακογιάννης, η Λέχου, ένας υποψήφιος πανελληνίων με αφθώδη στοματίτιδα, εγώ, εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο και ο άλλος που θα το αγνοήσει. Γράφει η Ντόρα Παπάζη.

  Περισσότερα ...
 • Αύγουστος Κορτώ: «Οταν είπα στη μάνα μου ότι μου αρέσουνε τ΄αγόρια»…
  Αύγουστος Κορτώ: «Οταν είπα στη μάνα μου ότι μου αρέσουνε τ΄αγόρια»…

   Ο Έλληνας συγγραφέας, που δεν έχει κρύψει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, γράφει με αφορμή τη σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, για την ανάγκη να σκοτώσουμε τη ντροπή...


  Περισσότερα ...

Περισσότερη Παράξενη ζωή