Αυτά είναι τα 5 «καυτά» επαγγέλματα για το 2018

1052 Views
Αυτά είναι τα 5 «καυτά» επαγγέλματα για το 2018 Αυτά είναι τα 5 «καυτά» επαγγέλματα για το 2018

Παρά το γεγονός ότι η παγκόσμια αγορά εργασίας παρουσιάζει ανησυχητικά συμπτώματα, σύμφωνα με το LinkedIn, υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που μέσα στο 2018 θα παρουσιάσουν τεράστια ζήτηση.


Προφανώς, τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται με την υψηλή τεχνολογία και τις εξελίξεις σε διάφορους τομείς της.

Τα πέντε επαγγέλματα που προβλέπεται ότι θα είναι «καυτά» για το 2018 είναι τα παρακάτω:
1. Μηχανικός Εκπαίδευσης Μηχανών: το LinkedIn προβλέπει ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της ειδικότητας αυτής, η οποία σχετίζεται με την Τεχνητή Νοημοσύνη, θα αγγίξει το 10x, δηλαδή θα δεκαπλασιαστεί η ζήτηση, ενώ οι βασικές ετήσιες αποδοχές φθάνουν τις 129.000 δολάρια.
2. Επιστήμονας Δεδομένων: μοιάζουν με τους διαχειριστές/αναλυτές big data και η ειδικότητα είναι ακόμα ελαφρώς ασαφής, ωστόσο, εκτιμάται ότι ο ρυθμός ζήτησης θα αγγίζει το 6,5x και οι βασικές ετήσιες αποδοχές κυμαίνονται γύρω από τις 129.000 δολάρια.
3. Εκπρόσωπος ανάπτυξης πωλήσεων: ο χώρος των πωλήσεων πάντα παρουσιάζει καλές ευκαιρίες για καριέρα και καλές αποδοχές, καθώς η ειδικότητα αυτή αμοίβεται με ποσά που ξεπερνούν τις 50.000 δολάρια το χρόνο και φθάνουν ακόμα και τις 70.000.
4. Στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών: άλλος ένας τομές που παρέχει σημαντικές ευκαιρίες για καριέρα είναι αυτός της εξυπηρέτησης πελατών με τα στελέχη που ασχολούνται με την επιτυχία των πελατών τους να λαμβάνουν ετήσιες αμοιβές περίπου 115.000 δολαρίων.
5. Διαχεριστής Big Data: η διαχείρηση και ανάλυση των big data έχει γίνει ένα de rigeur επάγγελμα στο χώρο της πληροφορικής με τους εργαζόμενους σε αυτό τον τομέα να έχουν ετήσιες αποδοχές της τάξεως των 102.000 δολαρίων

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΕργασίαAγγελίεςΣεμινάρια

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ημέρες Θάλασσας 2021 στο Δήμο Θερμαϊκού!
Ημέρες Θάλασσας 2021 στο Δήμο Θερμαϊκού!
με 0 Σχόλια 380 Views

 Όπως γνωρίζετε, η 20η Μαΐου έχει καθιερωθεί, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως «Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα», με στόχο να τονίσει το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι ωκεανοί και οι θάλασσες στην καθημερινή ζωή των πολιτών

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή