Ένας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς: Οι γυναίκες που διαγωνίζονται είναι παραμορφωμένες, έχουν καψίματα και ουλές

662 Views
Ένας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς: Οι γυναίκες που διαγωνίζονται είναι παραμορφωμένες, έχουν καψίματα και ουλές Ένας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς: Οι γυναίκες που διαγωνίζονται είναι παραμορφωμένες, έχουν καψίματα και ουλές

 

Τι και εάν κάποιες από αυτές έχουν παραμορφωθεί από κάποιο ατύχημα. Τι και εάν κάποιες έχουν καμμένο δέρμα, γεμάτο ουλές. Δεν τους νοιάζει και καλά κάνουν. Η δύναμη της ψυχής τους ξεπερνά κατά πολύ την εξωτερική τους εμφάνιση. Ένας διαγωνισμός ομορφιάς για να ξεπεράσει η κοινωνία τους ενδοιασμούς της και να δει με άλλο μάτι τι σημαίνει η πραγματική ομορφιά της ψυχής.

Τον διοργάνωσε το περιοδικό Miss Unique Beauty UK και όπως λένε οι υπεύθυνοι: Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για γυναίκες που έχουν ξεπεράσει βαριά εγκαύματα, που έχουν ουλές ή κάποια άλλη παραμόρφωση. Το κάναμε για να δείξουμε την αληθινή ομορφιά. Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες με τον δικό τους τρόπο.

Μια από τις διαγωνιζόμενες η Ροσέλ, είχε ένα ατύχημα με βραστό νερό όταν ήταν μικρή. Της άφησε ένα τεράστιο σημάδι το οποίο όσο μεγάλωνε το κοίταζε ο κόσμος και σχολίαζε. «Δεν με νοιάζει πλέον το σημάδι μου. Είμαι καλά με τον εαυτό μου και νιώθω όμορφη η ίδια» θα πει.

Μια άλλη διαγωνιζόμενη η Λόρεν Μαρί είναι βοηθός ακτινολόγου και ένα ατύχημα της έσκισε για πάντα το πάνω χείλος μέχρι τη μύτη. Συμμετέχει και αυτή στον διαγωνισμό: «Αν προσπαθούμε να κρύψουμε τα σημάδια μας, κρύβουμε ένα μέρος του εαυτού μας» θα πει.

Η Κοχέν Σαφρόν όταν ήταν τεσσάρων ετών κάηκε σε μια λάμπα από ήλιον. Όλη της η πλάτη μέχρι τα πόδια έχουν τα σημάδια από τα εγκαύματα. Δεν την νοιάζει παίρνει και εκείνη μέρος στον διαγωνισμό ομορφιά.

f

ΠΗΓΗ


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Καλλιεργήστε το νου σας με τη βοήθεια του Τσέχωφ!!!
Καλλιεργήστε το νου σας με τη βοήθεια του Τσέχωφ!!!
με 0 Σχόλια 780 Views

 Σ’ ένα γράμμα του προς τον αδερφό του, Νικολάι, που ήταν ζωγράφος, ο αγαπημένος Ρώσος συγγραφέας, Άντον Τσέχωφ, υπογραμμίζει τις αρετές που για εκείνον χαρακτηρίζουν τους καλλιεργημένους ανθρώπους.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή