• Το ταξίδι που δεν έκανε... Βασίλης Καρατζόγλου | «Covid-19 stories»
  με 0 Σχόλια 5381 Views
  Το ταξίδι που δεν έκανε... Βασίλης Καρατζόγλου | «Covid-19 stories»

  «Πρέπει να ταξιδέψει και να ζήσει νέες εμπειρίες. Να μην κάτσει λεπτό γιατί η ζωή είναι μικρή και απρόβλεπτη. Να το κάνει γιατί το ήθελε κάποτε πολύ, αλλά μια κακιά στιγμή τα άλλαξε όλα. Τώρα είναι αποφασισμένη για όλα…». Γράφει ο Βασίλης Καρατζόγλου για την Κουλτουρόσουπα.

  Περισσότερα ...
 • Η Ελπίδα επέστρεψε... Βασίλης Καρατζόγλου | «Covid-19 stories»
  με 0 Σχόλια 5130 Views
  Η Ελπίδα επέστρεψε... Βασίλης Καρατζόγλου | «Covid-19 stories»

   Είναι αμήχανοι και οι δύο. Σαν την πρώτη μέρα που συναντήθηκαν. Ότι τώρα την γουστάρει ακόμα περισσότερο, αλλά την βλέπει να φεύγει και σκέφτεται ότι κάπου θα συναντηθούνε. Θα ζει μ’ αυτή την Ελπίδα…. «Covid-19 stories». Γράφει ο Βασίλης Καρατζόγλου για την Κουλτουρόσουπα.

  Περισσότερα ...
 • Άγιε Πέτρο το κάπνισμα επιτρέπεται; «Covid-19 stories» | Βασίλης Καρατζόγλου
  με 0 Σχόλια 7444 Views
  Άγιε Πέτρο το κάπνισμα επιτρέπεται; «Covid-19 stories» | Βασίλης Καρατζόγλου
  Η κυρά Φωτεινή χαζεύει έξω από το παράθυρο και παρατηρεί τα άλλα αυτοκίνητα. -«Α, ωραία περιοχή είναι η Καβάλα. Έχει ωραία σπίτια». -«Ποια Καβάλα ρε μάνα. Στην Αθήνα είσαι, και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα». Γράφει ο Βασίλης Καρατζόγλου για την Κουλτουρόσουπα.
  Περισσότερα ...
 • «Covid-19 stories»: «Χορεύεις;» - Μια αποκριάτικη ιστορία.
  με 0 Σχόλια 8646 Views
  «Covid-19 stories»: «Χορεύεις;» - Μια αποκριάτικη ιστορία.
  «Χορεύεις Στέλλα;» και της πιάνω το χέρι. Νιώθω το ίδιο ρίγος και την αγωνία όπως τότε. «Ναι», και μου δίνει το #χέρι της. «Το θυμάσαι αυτό το #τραγούδι;» καθώς χορεύουμε το #Labamda. «Το θυμάμαι Νώντα», και τα #μάτια της βουρκώνουν…. Γράφει ο #ΒασίληςΚαρατζόγλου για την #Κουλτουρόσουπα.
  Περισσότερα ...
 • «Covid-19 stories»: Με λένε Πόπη…
  με 0 Σχόλια 9375 Views
  «Covid-19 stories»: Με λένε Πόπη…

  Θα μπορούσα να είμαι ευτυχισμένη και ευχαριστημένη από την ζωή μου αλλά δυστυχώς έχω ένα βάρος μέσα μου . Πίστευα ότι ο Θεός ήταν με το μέρος μου και όλα πια θα είναι ρόδινα στην ζωή μου. Γράφει ο Βασίλης Καρατζόγλου για την Κουλτουρόσουπα.

  Περισσότερα ...
 • «Covid-19 stories»: Λίγα ψίχουλα αξιοπρέπειας σου γυρεύω.
  με 0 Σχόλια 6041 Views
  «Covid-19 stories»: Λίγα ψίχουλα αξιοπρέπειας σου γυρεύω.

  Επειδή είμαι ζητιάνος αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω ήθος και αξιοπρέπεια. Η ανάγκη με οδήγησε να ψάχνω στα σκουπίδια για λίγη τροφή και εσύ που περνάς από δίπλα μου ελπίζω να με νιώσεις, ή τουλάχιστον προσπάθησε…  Γράφει ο Βασίλης Καρατζόγλου για την Κουλτουρόσουπα.

  Περισσότερα ...
 • «Covid-19 stories»: Η Τζένη των Χριστουγέννων.
  με 0 Σχόλια 12439 Views
  «Covid-19 stories»: Η Τζένη των Χριστουγέννων.

  Μου φόρεσε το προφυλακτικό, έγειρε πάνω μου και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Όταν κατάφερα να μπω μέσα της ένιωσα ότι έχω πάει στον Παράδεισο. Εκείνη ήταν η Εύα και εγώ ο Αδάμ20 χρόνια μετά είμαι πάλι εδώ στην οδό Φυλής 106…Γράφει ο Βασίλης Καρατζόγλου για την Κουλτουρόσουπα

  Περισσότερα ...
 • «Covid-19 stories»: Πατέρα άκουσες τα νέα;
  με 0 Σχόλια 11598 Views
  «Covid-19 stories»: Πατέρα άκουσες τα νέα;

  Σε ξέρω 39 χρόνια. Κατάλαβα ότι είσαι «ιδιόρρυθμος» και «περίεργος», όταν πριν από πολλά χρόνια, σε άκουσα να φωνάζεις δυνατά: «Από πού μπήκες ρε καριόλα;». Τα έχασα... Γράφει ο Βασίλης Καρατζόγλου για την Κουλτουρόσουπα

  Περισσότερα ...
 • «Covid-19 stories»: Kαραντίνα ημέρα 37η
  με 0 Σχόλια 11378 Views
  «Covid-19 stories»: Kαραντίνα ημέρα 37η

  «Ήρθα Μαρίτσα μου», φωνάζω και ακουμπάω τα πράγματα στο τραπέζι. Καμιά απάντηση. Βγάζω την μάσκα και τα γάντια και πηγαίνω στο μπάνιο να πλύνω τα χέρια μου σχολαστικά .Στην τηλεόραση κάτι τύποι με μάσκες μας καλωσορίζουν από την Πολιτική Προστασία και μας ενημερώνουν για τα νέα κρούσματα…». ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ «Covid-19 stories» Γράφει ο Βασίλης Καρατζόγλου για την Κουλτουρόσουπα

  Περισσότερα ...
 • Ο Ανδρέας, η Δήμητρα και η... ντισκομπάλα. Monday Stories από τον Βασίλη Καρατζόγλου.
  με 0 Σχόλια 3947 Views
  Ο Ανδρέας, η Δήμητρα και η... ντισκομπάλα. Monday Stories από τον Βασίλη Καρατζόγλου.

   Άραγε οι νέοι του facebook, του instagram, και των selfies με τα φουσκωμένα χειλάκια και ρουφηγμένα μαγουλάκια κάνανε την μεγάλη επανάσταση και η δεκαετία του ’80 είναι γεμάτη κιτς, μπανάλ, η αλλιώς η αρχή… του κακού;  Monday Stories από τον Βασίλη Καρατζόγλου.

  Περισσότερα ...
 • Αστρολογικός -Άγιου Βαλεντίνου- οδηγός… για μεγάααλα γλέντια…
  με 0 Σχόλια 4599 Views
  Αστρολογικός -Άγιου Βαλεντίνου- οδηγός… για μεγάααλα γλέντια…

  Μετά από απαίτηση εκατομμύριων αναγνωστών, το κείμενο που ακολουθεί περιέχει τοποθέτηση προϊόντων. Δηλ. μαστίγια, χειροπέδες, προφυλακτικά, λαδάκια, δωράκια και λερωμένα σεντόνια. Ντύσου στα κόκκινα και απόλαυσε το. Ακολουθεί οδηγός-πώς το γλεντάνε καλύτερα τα ζώδια -την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Προτείνει ο παθιάρης – ερωτιάρης, Bill Karatzoglou…


  Περισσότερα ...
 • Το αποκριάτικο πάρτυ. Monday Stories από τον Βασίλη Καρατζόγλου.
  5228 Views
  Το αποκριάτικο πάρτυ. Monday Stories από τον Βασίλη Καρατζόγλου.

  «Χορεύεις Στέλλα;» της λέω και της πιάνω το χέρι. Νιώθω το ίδιο ρίγος και την αγωνία όπως τότε. «Ναι», μου απαντάει και μου δίνει το χέρι της. «Το θυμάσαι αυτό το τραγούδι;» την ρωτάω καθώς χορεύουμε το «Labamda». «Το θυμάμαι Νώντα», μου απαντά και τα μάτια της βουρκώνουν.... Το αποκριάτικο πάρτυ. Monday Stories από τον Βασίλη Καρατζόγλου.  Περισσότερα ...
 • Χριστούγεννα – «Φυλής 102».
  με 0 Σχόλια 7452 Views
  Χριστούγεννα – «Φυλής 102».

  «Σε λίγα λεπτά έρχεται το κορίτσι μας. Τέτοια κοπέλα δεν έχετε ξαναδεί, θα πάθετε την πλάκα σας», μας ενημέρωσε μια ξανθιά κυρία γύρω στα πενήντα με τον επίδεσμο στο αριστερό χέρι και το τσιγάρο στο δεξί. Όντως ήρθε σε λίγα λεπτά και τα έχασα από το πρώτο λεπτό που την είδα. Είκοσι χρόνια μετά είμαι πάλι εδώ έτοιμος να την ξανασυναντήσω. Ξέρω ότι είναι αδύνατο αλλά κάτι μέσα μου μου λέει να προσπαθήσω….

  Περισσότερα ...
 • Ο ζητιάνος.
  με 0 Σχόλια 3960 Views
  Ο ζητιάνος.

   Επειδή είμαι #ζητιάνος αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω #ήθος και #αξιοπρέπεια. Η ανάγκη με οδήγησε να ψάχνω στα σκουπίδια για λίγη #τροφή αλλά εσύ που περνάς από δίπλα μου ελπίζω να με νιώσεις και να με καταλάβεις….

  #MondayStories από τον Βασίλη Καρατζόγλου
  Περισσότερα ...
 • «Monday Stories» - Το μεγάλο Όχι…
  με 0 Σχόλια 4423 Views
  «Monday Stories» - Το μεγάλο Όχι…

  «Θα χωρίσουμε ξανά;», με ρωτάει και της απαντάω ένα μεγάλο ΌΧΙ. Είναι η Μαρίτσα μου, είναι η γυναίκα μου, η ζωή μου ολόκληρη. Θέλω να περνάει καλά γιατί πέρασε δύσκολα τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτός ο καρκίνος μας άλλαξε την ζωή. Όμως, να, είμαστε πάλι νικητές μαζί με το παγωτό που τόσο λαχταράει, έτοιμη να το απολαύσει και πετάξει στα ουράνια από την χαρά της. Μαζί της και εγώ!

  Περισσότερα ...
τελευταιες αναρτησεις
Χαζός είσαι να πας για μάγειρας σε ΙΕΚ κι όχι σε κανάλι;
Χαζός είσαι να πας για μάγειρας σε ΙΕΚ κι όχι σε κανάλι;
με 0 Σχόλια 4066 Views

Γιατί να ξεπαραδιαστεί ο υποψήφιος σπουδαστής στο ΙΕΚ; Για να καταλήξει άγνωστος σαλατοκόφτης στην ταβέρνα του κυρ Τάσου; Τη στιγμή που η τηλεοπτική σειρήνα του τάζει βαρβάτη γκουρμέ καριέρα κι αν ξεκατινιαστεί αρκούντως θα διαπρέψει! Γράφει η Πίτσα Στασινοπούλου για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή