Ριχάρδος goldvid-10 ως σερίφης του Νόττινχαμ. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5

896 Views
Ριχάρδος goldvid-10 ως σερίφης του Νόττινχαμ. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5 Ριχάρδος goldvid-10 ως σερίφης του Νόττινχαμ. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5

 

 
 
 
Εδώ και 10 χρόνια δημιουργήθηκαν κατάσπαρτοι Ριχάρδοι που αγοράζουν το χρυσό των Ελλήνων. Χρυσό που τον έχουν αποταμιεύσει ως ψυχολογική καβάντζα για ώρες ανάγκης. Εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση και την έλλειψη ρευστότητας που μαστίζει όλη την ευρωευτυχούσα ευρωζώνη.
 
Το μεγαλύτερο προκλητό θύμα της προκλητής κρίσης είναι όλη η μικροαστική τάξη των ευρωπαϊκών κρατών και κυρίως της πατρίδας μας. Απογυμνώνουν τα νοικοκυριά από χρυσά κειμήλια, λίρες του κουμπαρά, κοσμήματα, ακόμη και χρυσές οδοντοστοιχίες από το στόλο δανειοληπτών που μόλις απόφαγαν.
 
Αποστέλλονται κατά τόνους αδασμολόγητα, όπως ακούσαμε, προς το νέο ELDORADO της Ευρώπης, το DEUTSCHLAND DORADO.
 
Σε καιρό ειρήνης ο λαός αποταμιεύει σε χρυσό τις οικονομίες του καθότι δεν εμπιστεύεται το εγκάθετο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο. Έχει συμβεί πολλές φορές να χάσουν τα λεφτά τους οι ¨απρόσεκτοι¨ όπως τους χαρακτήρισε ένας πρώην πρωθυπουργός, τεχνοκράτης – λογισταράς, με τις φούσκες στο χρηματιστήριο και τις πολιτικές πολιτόφιγγες ανανεωτών.
 
Σε καιρό κατοχής, όπως είχε γίνει με τη γερμανική του Β’ΠΠ, ο λαός πωλούσε τα τιμαλφή του για να επιζήσει. Η εκποίηση των χρυσαφικών από τα νοικοκυριά σήμερα, αλλά και των ακινήτων, είναι η πιο τρανή απόδειξη της νέας κατοχής που υφιστάμεθα μεταπολεμικά και μάλιστα από τον ίδιο πάντα κατακτητή.
 

Ας πρόσεχαν

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: AVAX 19+5avax-19+5

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Μάθε την πόλη σου: Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου
Μάθε την πόλη σου: Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου
με 0 Σχόλια 384 Views

 Ο ιερός ναός του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Αγίου Δημητρίου, πάνω από την αρχαία Αγορά και αποτελεί αδιαμφισβήτητα το σημαντικότερο παλαιοχριστιανικό μνημείο της, τόσο για θρησκευτικούς, όσο και για ιστορικούς λόγους.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή