ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΡΑΙΚΥΛΙΑΣ, πολιτικό σχόλιο του αναγνώστη μας AVAX 19+5

594 Views
ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΡΑΙΚΥΛΙΑΣ, πολιτικό σχόλιο του αναγνώστη μας  AVAX 19+5 ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΡΑΙΚΥΛΙΑΣ, πολιτικό σχόλιο του αναγνώστη μας AVAX 19+5

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΡΑΙΚΥΛΙΑΣ, πολιτικό σχόλιο του αναγνώστη μας  AVAX 19+5 

Στο λεγόμενο σύνδρομο της Στοκχόλμης, η παθούσα ερωτεύθηκε τον απαγωγέα και δεσμοφύλακά της που την συνεξουσίαζε χρόνια.
Αναφερόμεθα έμμεσα στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, όταν μεγάλη μερίδα των μη προνομιούχων και χειμαζόμενων ποπολάρων ψήφισε τα συνεξουσιαστικά και συνυπεύθυνα κόμματα-  ή στην καλύτερη περίπτωση πολυδιασπάσθηκε σε παραποτάμια μορφώματα και φορείς- σφραγίδες,  πέφτοντας στην καλοστημένη παραπλανητική παγίδα των εξουσιαστών του.

Στην ψυχολογία θα το αποκαλούσαμε το σύνδρομο της γραικυλίας ως διαχρονική αναφορά παγκοσμίως- που είτε από φόβο καλλιεργούν τα πρετεντεριανά μέσα υποβολιμότητας είτε από άγνοια κινδύνου- νομίζοντας ότι δεν θα έλθει και η σειρά τους  στα επαχθή και ενδιάθετα μνημονιακά μέτρα και ποιούν τις όρνιθες φλερτάροντας με τις αλεπούδες που υπηρετούν συντεταγμένα τους υποβολείς τευτονόλυκους θύτες μας.
 
Όταν κυνηγούσαν τους άλλους δεν αντέδρασα διότι δεν με αφορούσε.Όταν κυνήγησαν και μένα δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει λέει ο ΜΠΡΕΧΤ.

 Πόσο διαχρονικός και επίκαιρος είναι ο Βάρναλης,  ας τον ξαναθυμηθούμε παραφράζοντάς τον .Αιντε θύμα αιντε ψώνιο αιντε ποπολο αιώνιο αν φοβάσαι μη ζητάς να αλλάξει ο ντουνιάς, οργανώσου και συνστοιχίσου στοίχιωσε τους δανειστές τα λαμόγια της κραιπάλης και τους παραεκμεταλλευτές!!!

AVAX 19+5 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Αναγνώστης – reporter
Αναγνώστης – reporter
Δημιουργήσαμε μια στήλη αναγνωστών και δημοσιεύουμε χωρίς περικοπές οτιδήποτε σε αφορά και θέλεις να το μοιραστείς δημόσια με όλους τους υπόλοιπους αναγνώστες μας Πως; Στέλνεις το κείμενο σου έως 600 λέξεις μαζί με μια φωτογραφία από το θέμα σου, ένα τίτλο και τα στοιχεία σου και θα το δεις δημοσιευμένο στην «Κ» ΑΜΕΣΩΣ. Στο μειλ kulturosupa@yahoo.gr και θέμα «Αναγνώστης – Αρθρογράφος».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Περσέας και Ανδρομέδα»: Η πιο παραμυθένια ιστορία της μυθολογίας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την Κάρμεν Ρουγγέρη
«Περσέας και Ανδρομέδα»: Η πιο παραμυθένια ιστορία της μυθολογίας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την Κάρμεν Ρουγγέρη
με 0 Σχόλια 1398 Views
«Περσέας και Ανδρομέδα»:  Η πιο παραμυθένια ιστορία της Μυθολογίας μας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την παιδική σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή