Απίστευτο μασκάρεμα ασυνείδητου οδηγού που πάρκαρε σε θέση για ΑμεΑ -βίντεο

508 Views
Απίστευτο μασκάρεμα ασυνείδητου οδηγού που πάρκαρε σε θέση για ΑμεΑ -βίντεο Απίστευτο μασκάρεμα ασυνείδητου οδηγού που πάρκαρε σε θέση για ΑμεΑ -βίντεο

Οι χώροι στάθμευσης για τα οχήματα ατόμων με αναπηρία είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην αλυσίδα πρόσβασης γιατί παρέχει στους δικαιούχους την διευκόλυνση της άνετης στάθμευσης.

Η στάθμευση από μη δικαιούχους είναι παράνομη και στερεί το δικαίωμα της ισότιμης συμμετοχής των ΑμεΑ στη ζωή. Δυστυχώς, παντού υπάρχουν άνθρωποι που αδιαφορούν για την ηθική αξία και αγνοούν σκοπίμως τους συνανθρώπους  με κινητικά προβλήματα.
,
Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που τους βάζουν στη θέση τους με τον καλύτερο τρόπο. Τρανό παράδειγμα το παρακάτω video. Ο ασυνείδητος οδηγός παράτησε το αυτοκίνητό του πάνω στη θέση για ΑμεΑ. Όταν επέστρεψε όμως, το βρήκε γεμάτο γαλάζια χαρτάκια και τα γνωστά άσπρα αυτοκόλλητα.

Παρότι το πλήθος τον χλεύαζε και τον περιγελούσε, αυτός ζητούσε έξαλλος από τον αστυνομικό να βρει τους ενόχους και προσπαθούσε να βγάλει με μανία τα χαρτάκια. Τελικά, έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι υπό τα ειρωνικά χειροκρότηματα των παρευρισκομένων.
ΠΗΓΗ


Φωτογραφικό υλικό
Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
In Tempo με τη Σοφία Καλπουρτζή και τη Χριστίνα Σαμαρά.
In Tempo με τη Σοφία Καλπουρτζή και τη Χριστίνα Σαμαρά.
με 0 Σχόλια 157 Views

 Στη στήλη In Tempo αυτόν τον μήνα φιλοξενούμε τη Σοφία Καλπουρτζή και τη Χριστίνα Σαμαρά. Πρόκειται για δύο πολυτάλαντες κοπέλες που ενώθηκαν μέσα από τη λατρεία τους για την έντεχνη μουσική και ήδη έχουν τραβήξει τα βλέμματα πάνω τους. Ο λόγος σε αυτές!

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή