Απίστευτο μασκάρεμα ασυνείδητου οδηγού που πάρκαρε σε θέση για ΑμεΑ -βίντεο

658 Views
Απίστευτο μασκάρεμα ασυνείδητου οδηγού που πάρκαρε σε θέση για ΑμεΑ -βίντεο Απίστευτο μασκάρεμα ασυνείδητου οδηγού που πάρκαρε σε θέση για ΑμεΑ -βίντεο

Οι χώροι στάθμευσης για τα οχήματα ατόμων με αναπηρία είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην αλυσίδα πρόσβασης γιατί παρέχει στους δικαιούχους την διευκόλυνση της άνετης στάθμευσης.

Η στάθμευση από μη δικαιούχους είναι παράνομη και στερεί το δικαίωμα της ισότιμης συμμετοχής των ΑμεΑ στη ζωή. Δυστυχώς, παντού υπάρχουν άνθρωποι που αδιαφορούν για την ηθική αξία και αγνοούν σκοπίμως τους συνανθρώπους  με κινητικά προβλήματα.
,
Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που τους βάζουν στη θέση τους με τον καλύτερο τρόπο. Τρανό παράδειγμα το παρακάτω video. Ο ασυνείδητος οδηγός παράτησε το αυτοκίνητό του πάνω στη θέση για ΑμεΑ. Όταν επέστρεψε όμως, το βρήκε γεμάτο γαλάζια χαρτάκια και τα γνωστά άσπρα αυτοκόλλητα.

Παρότι το πλήθος τον χλεύαζε και τον περιγελούσε, αυτός ζητούσε έξαλλος από τον αστυνομικό να βρει τους ενόχους και προσπαθούσε να βγάλει με μανία τα χαρτάκια. Τελικά, έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι υπό τα ειρωνικά χειροκρότηματα των παρευρισκομένων.
ΠΗΓΗ


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Όλα τα Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα με ένα… κλικ
Όλα τα Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα με ένα… κλικ
με 0 Σχόλια 423 Views

 Στη λειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας, αφιερωμένης στο σύνολο των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ), που λειτουργούν στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, έχει προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας.


Περισσότερα ...
.

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή