Γέμισε ο τόπος από μέντορες.

4487 Views
Γέμισε ο τόπος από μέντορες. Γέμισε ο τόπος από μέντορες.

 

 

Τον τελευταίο καιρό αναρωτιέμαι κατά πόσο αξίζει να εκθέτω την άποψη μου. Αναρωτιέμαι ποια είμαι εγώ, που μπορώ να επηρεάσω με τις ιδέες μου τους άλλους.
 
Η πένα σταμάτησε να γράφει, καθώς η αυτοπροβολή του μελανιού της, χαράζει το είναι μου. Μια μυρωδιά ματαιότητας, φώλιασε στην καρδιά μου. Ποιος είναι αυτός που βοηθά; Κάποιος με αγνή πρόθεση ή κάποιος που το χέρι του,είναι πιο ψηλά για να τραβήξει τον άλλον επάνω; Γέμισε ο τόπος από μέντορες, λαιφ κόουτς, προπονητές ψυχών και πνεύματος.
 
Ναι είναι γνωστό πως πέφτοντας, αντικρίζεις την αυταπάτη. Κυνηγάμε την ευτυχία ως σα να είναι αυτοσκοπός, μα μήπως ο πόνος, μας βάζει στο βάθος του πυρήνα μας, για να αντικρύσουμε την πλάνη της υποτιθέμενης γνώσης;
 
Η προσωπικότητα ψάχνει μάσκες να φορέσει, για να υπάρξει. Μα όταν πέσουν αυτές, ποιοι είμαστε στ’ αλήθεια;
 
Γιατροί, δικηγόροι, θεραπευτές, αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, όταν αυτοί οι τίτλοι πέσουν, ποιος μένει να κοιτά από πίσω;
 
Το εγώ βρυχάται και σπαράζει, όταν δεν έχει κάποια εξουσία. Είσαι έτοιμος να πέσεις στο μεγάλο κενό;
 
Ποιος κρίνει ποιόν και γιατί;
 
Ποιος αλήθεια μπορεί να ξέρει, τι είναι λάθος και σωστό για να συμβουλευτείς;
 
 
 
Είμαι ενεργειακή θεραπεύτρια, άνθρωποι έρχονται με πίστη για να θεραπευτούν από προβλήματα και καταστάσεις που τους έχουν μπλοκάρει. Στα δεκαέξι μου σε μια σχολική εκδρομή στη Δωδώνη άφησα τον ξεναγό και κάθισα κάτω από ένα δέντρο. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που βίωσα την σύνδεση μου με το όλον κι από εκεί ξεκίνησε η αναζήτησή μου. Συνέχισα με μυήσεις και δασκάλους.
 
Είμαι ενεργειακή θεραπεύτρια, συνδέομαι με την Πηγή και γίνομαι κανάλι της ενέργειας του όλου, κι από τα χέρια μου, εκπορεύεται στα σώματα των ανθρώπων. Άρα δεν είμαι εγώ η θεραπεύτρια, η θεραπεία είναι η ενέργεια του όλου. Δεν μπορώ να συμβουλέψω κανέναν τι θα κάνει στη ζωή του. Δικαίωμα δεν έχω κανένα. Μην μου ζητάς συμβουλές, δεν είμαι κάτι παραπάνω από εσένα, για να σε συμβουλέψω. Μόνο εσύ είσαι ο θεραπευτής του εαυτού σου.
 
Έρχονται άνθρωποι για θεραπεία, και τους λέω πως αυτήν την σύνδεση την έχουμε όλοι μέσα μας. Τους λέω τον τρόπο σύνδεσης και πως να το κάνουν μόνοι τους. Δεν ψάχνω οπαδούς, ούτε να γίνω δάσκαλος.
 
Απολαμβάνω να χορεύω και με αυτόν τον τρόπο μπαίνω βαθιά στον πυρήνα μου, αν εμπνέω κι εσένα να το κάνεις το χαίρομαι διπλά, μα δεν αποζητώ τον θαυμασμό σου. Νιώθω την ενέργειά μου να ανεβαίνει καθώς τα πόδια μου χτυπάνε ρυθμικά την γη. Νιώθω τα συναισθήματά μου να απελευθερώνονται καθώς η μέση μου σπάει και το στομάχι μου ανοίγει στον ρυθμό της κίνησης. Ο χορός για εμένα είναι θεραπεία, αν αυτή μου η οπτική σε κάνει να το βιώσεις κι εσύ θα χαρώ, μα μη με κοιτάξεις λες κι εγώ σου έμαθα τον τρόπο.
 
Εσύ και μόνο εσύ συνδέεσαι, εσύ και μόνο εσύ γνωρίζεις για εσένα. Κανένας κόουτς, κανένας θεραπευτής, κανένας γιατρός ή δικηγόρος δεν ξέρει καλύτερα από εσένα για εσένα. Βασίσου πάνω σου, με μάτια ανοιχτά, για να πάρεις γνώση μα όχι για να εξαρτηθείς από κανέναν.
 
Η εποχή που ζούμε της διαφήμισης του εαυτού και της αυτοπραγμάτωσης, πολλές φορές μας κάνει να χάνουμε την ισορροπία. Και η προσωπικότητα γιγάντια χτίζεται μέσα από την αυτοπροβολή. Η ματαιότητα αφήνει δυσοσμία. Αναρωτήσου κάθε στιγμή αν είσαι μέσα ή έξω. Αναρωτήσου κάθε στιγμή αν φτιάχνεις μάσκες ή μπαίνεις στην ουσία. Είναι λεπτή η γραμμή, να είσαι σε εγρήγορση. Με βαθιές ανάσες και ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν, συνεχίζουμε να υφαίνουμε πραγματικότητες…

Φωτογραφικό υλικό

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Περσέας και Ανδρομέδα»: Η πιο παραμυθένια ιστορία της μυθολογίας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την Κάρμεν Ρουγγέρη
«Περσέας και Ανδρομέδα»: Η πιο παραμυθένια ιστορία της μυθολογίας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την Κάρμεν Ρουγγέρη
με 0 Σχόλια 1380 Views
«Περσέας και Ανδρομέδα»:  Η πιο παραμυθένια ιστορία της Μυθολογίας μας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την παιδική σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή