Φανταστικά σενάρια μέλλοντος -μέρος β’- (μην το διαβάσεις αν ο φόβος του κορονοϊού σ’ έχει καταβάλει…)

8066 Views
Φανταστικά σενάρια μέλλοντος -μέρος β’- (μην το διαβάσεις αν ο φόβος του κορονοϊού σ’ έχει καταβάλει…) Φανταστικά σενάρια μέλλοντος -μέρος β’- (μην το διαβάσεις αν ο φόβος του κορονοϊού σ’ έχει καταβάλει…)

 


Πλανήτης Γη, 2030
 
….Τσαλάκωσα γρήγορα το γράμμα και το έβαλα στην τσέπη μου. Η καρδιά μου παλλόταν γρήγορα και ρυθμικά, κάνοντάς με να νιώθω ζωντανή, δημιουργώντας μου, μια αίσθηση που είχα να νιώσω πολλά χρόνια.
 
Η αρχική ταραχή που ένιωσα, μεταμορφώθηκε σε ζωτικότητα. Το σώμα μου, επαναλάμβανε την ρουτίνα προγράμματος του θόλου, όμως στο μυαλό μου αναδιπλωνόταν μονάχα μια σκέψη,
 
‘‘βρες το τσιπάκι και κατέστρεψε το… ’’
 
Η αμφισβήτηση, για την πλαστή πραγματικότητα, που δημιουργήθηκε μέσα μου,μετά την ανάγνωση του γράμματος, έκανε τα συναισθήματά μου να επανέρχονται.
 
Πλέον ένα νόημα άρχισε να ξεπροβάλει. Μοιράστηκα την πληροφορία με κάποιους ανθρώπους του θόλου.   Οι πιο πολλοί με κοίταξαν σαν τρελή.
 
Κοιτάζονταν μεταξύ τους,ανταλλάσσοντας βλέμματα κανονικότητας και εφησυχασμού, ορίζοντας ως αλήθεια, την ψευδαίσθηση που φτιάχνει η προκαθορισμένη αντίληψη, των πολλών, και ως τρέλα, την αμφισβήτησή της.
 
Ξέρω πως ο φόβος, είναι το κύριο συστατικό που δεν τους αφήνει να αναλάβουν, την δική τους ευθύνη.
 
Φόβοι που γεννήθηκαν μέσα μας, από την εξιστόρηση των παραμυθιών που μας έλεγαν, όταν μας κοίμιζαν στην μεταχειρισμένη κούνια, που μας δάνεισε η γιαγιά-ιστορία και παράδοση και ο παππούς-θρησκεία και ιδεοληψία.
 
Αυτά τα παραμύθια πλέον, εκφράζονται μέσα τους σα δικές τους πεποιθήσεις. Δεν τους κατηγορώ, αντιλαμβάνομαι το βάρος κάθε κρίκου της αλυσίδας, που μας κρατά φυλακισμένους. Άλλωστε κι εγώ μόλις έσπασα έναν κρίκο και εκείνος αποκάλυψε, την τεράστια αλυσιδωτή του συνέχεια.
 
Μια συνέχεια,από διαστρεβλωμένες έννοιες,που στρέφουν το βλέμμα του επονομαζόμενου ανθρώπου, κάτω αντί για άνω…
 
Μια συνέχεια, στημένης πραγματικότητας, δημιουργημένη από εκείνους, που χρησιμοποιούν την τέχνη του νου, προς όφελός τους, προγραμματίζοντας πιόνια, που ενσαρκώνουν την ψευδαίσθησητους.
 
Όλες αυτές οι σκέψεις που γύριζαν στο κεφάλι μου, με έκαναν να μην αντιληφθώ την παρουσία κάποιου, που καθόταν δίπλα μου.
 
Όταν τον κοίταξα, τα μάτια του μου μετέδωσαν μια αίσθηση οικειότητας και κατάλαβα πως έβλεπε σε εμένα, κάποιον παλιό του εαυτό.
 
Άφησε δίπλα μου ένα χαρτί και χωρίς να πει τίποτα σηκώθηκε και έφυγε.
 
Οι σκέψεις στροβιλίζονταν, - ποιος είναι αυτός, μένει στον θόλο, μήπως πρέπει να τον ακολουθήσω, μήπως είναι ‘‘του θόλου’’-
 
Τα χέρια μου, έπιασαν το χαρτί και σταμάτησαν τις σκέψεις μου. Το άνοιξα αστραπιαία…
 .
.
«Καλησπέρα σας αγαπημένοι,
.
Σήμερα, θα σας παρουσιάσω μια άλλη οπτική, στην ιστορία απομόνωσης, του 2020.
 
Αρχή κορονοϊού, η ανθρωπότητα σοκάρεται, φόβος θανάτου, απομόνωση.
 
Αφού το πρώτο σοκ ξεπερνιέται, άνθρωποι από όλα τα σημεία της γης, καταλαβαίνουν πως η αληθινή αλλαγή συνείδησης, προκύπτει εστιάζοντας μέσα.
 
Ο εσωτερικός διάλογος ξεκινά, παρατηρούν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους,αφήνοντάς τα να εκφραστούν χωρίς να τα κρίνουν, φτάνοντας στη ρίζα της δημιουργίας τους.
 
Ξαφνικά αντιλαμβάνονται ότι μπορούν να είναι, αυτό που οι ίδιοι θέλουν να είναι. Ξαφνικά αρχίζουν να συνειδητοποιούν, πως τα συναισθήματα καιοι σκέψεις, είναι αντιδράσεις συνηθειών και πως μπορούν να είναι κύριοι του εαυτού τους, μόνο αν οι ίδιοι τα ορίζουν.
 
Η φυλακή του εγκλεισμού, μεταμορφώνεται σε δώρο που τους αποκαλύπτει αυτό που πάντα ήταν εκεί, τον εαυτό… 
 
Μέρος της ανθρωπότητας καταλαβαίνει, πως ότι έψαχνε εμμονικά για καιρό έξω της, κατοικεί μονάχα μέσα της. Πλέον η εστίαση αλλάζει, η συγκέντρωση της προσοχής μέσα,αποκαλύπτει το δώρο της επίγνωσης.
 
Η αντίληψη αρχίζει να μεγαλώνει, συμπαρασείροντας όλο και μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων, να συντονιστεί σε αυτήν τη δόνηση.
 
Άνθρωποι κλείνουν τις οθόνες των μαγνητοφωνημένων μηνυμάτων και χρησιμοποιούν την τεχνολογία προς όφελός τους. Αρχίζουν να επιλέγουν συνειδητά τις πληροφορίες που θα εισχωρήσουν μέσα τους, γνωρίζοντας πια ότι αυτές δημιουργούν τα συναισθήματα και την πραγματικότητα τους.
 
Άνθρωποι από όλες τις γωνιές της γης, στρέφονται στον διαλογισμό. Διοργανώνουν συντονισμένες συναντήσεις, καθώς καταλαβαίνουν ότι ο χρόνος και ο χώρος, είναι μια ψευδαίσθηση της υλικής διάστασης τους.
Παίρνουν τον χρόνο που τους δόθηκε για να συντονιστούν σε κβαντικό επίπεδο και να ανεβάσουν τις δονήσεις τους, εν μέσω της καρδιάς και της βίωσης της ενωτικής αγάπης.
 
Εκμεταλλεύονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρεθούν και να ανταλλάξουν γνώσεις συναισθηματικών εκκαθαρίσεων και πνευματικών εργαλείων.
 
Άνθρωποι συντονίζονται για να οραματιστούν την νέα γη, μέσα από την δόνηση της αφθονίας. Γνωρίζουν πια ότι ο συντονισμένος οραματισμός, δημιουργεί πραγματικότητες.
 
Ομάδες δημιουργούνται και καλούν ανθρώπους να συμμετάσχουν για ένα κοινό όραμα. Την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα δεσμά της. 
Στην προηγούμενη επικοινωνία μας, σας μίλησα για το τσιπάκι, μην ψάχνετε να βρείτε τεχνητό υλικό.
 
Το τσιπάκι είναι ο ίδιος σας ο νους, που πρέπει μόνοι σας να επαναπρογραμματήσετε. Το μόνο πράγμα που σας κρατά φυλακισμένους στον δημιουργημένο θόλο σας, είναι η δική σας πίστη σε αυτόν.
 .
.
‘’ Βρείτε το τσιπάκι και καταστρέψτε το’’!!
.
.
Διαβάστε και το πρώτο μέρος εδώ
.


Φωτογραφικό υλικό

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή