Με τον αγκώνα ανοίγουν οι πόρτες σε σούπερ μάρκετ στη Φινλανδία (Video)

1732 Views
Με τον αγκώνα ανοίγουν οι πόρτες σε σούπερ μάρκετ στη Φινλανδία (Video) Με τον αγκώνα ανοίγουν οι πόρτες σε σούπερ μάρκετ στη Φινλανδία (Video)

 

Ο κορωνοϊός άλλαξε την καθημερινότητά μας, ωστόσο πλέον θα λέγαμε πως έχουμε αρχίσει να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα και προσπαθούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένα διαφορετικό σούπερ μάρκετ στην Φινλανδία.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω σούπερ μάρκετ στην Φινλανδία αποφάσισε να πρωτοπορήσει και παρουσίασε νέες λαβές στις πόρτες των ψυγείων του, όπου ο πελάτης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να τις ανοίξει, αλλά μπορεί να το κάνει απλώς με τον αγκώνα του.

Με αυτήν την πρωτοπορία, το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ στοχεύει να περιορίσει τις επαφές με τα χέρια συνεπώς και τη διάδοση των μικροβίων, όπως και του κορωνοϊού. Βέβαια, είναι δύσκολο ακόμη να αλλάξουμε όσα κάναμε μέχρι χθες, καθώς όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, μία γυναίκα ανοίγει μεν την πόρτα με τον αγκώνα της, αλλά την κλείνει με το χέρι. Ίσως τελικά να διανύουμε τη μεταβατική εποχή για τον ερχομό μιας νέας πραγματικότητας.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
In TempoThess με την ...ανυπόμονη και γκρινιάρα stand up comedian (και νομικό) Νεφέλη Μεγκ
In TempoThess με την ...ανυπόμονη και γκρινιάρα stand up comedian (και νομικό) Νεφέλη Μεγκ
με 0 Σχόλια 495 Views
Ποδαρικό στο #InTempoThess κάνει η Νεφέλη Μεγκ, μια νομικός/standup comedian με αστείρευτο χιούμορ. Πώς βρέθηκε όμως από τα δικαστήρια στη σκηνή να ασχολείται με το standup;  Γράφει η Βένια Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα.
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή