Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 12,5% στη ΝΔ - Ανησυχία για Τουρκία

1352 Views
Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 12,5% στη ΝΔ - Ανησυχία για Τουρκία Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 12,5% στη ΝΔ - Ανησυχία για Τουρκία

 

Προβάδισμα 12,5% δίνει στη Νέα Δημοκρατία για την πρόθεση ψήφου η νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, πρώτη στην πρόθεση ψήφου εμφανίζεται η ΝΔ με 35%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,5%, τρίτοι οι αναποφάσιστοι με 8,5% και τέταρτο το Κίνημα Αλλαγής με 6,5%. Στη συνέχεια ακολουθούν το ΚΚΕ με 5%, η Ελληνική Λύση με 4,5%, άλλο με 4%, Λευκό/ Άκυρο το 3,5%, το ΜέΡΑ25 με 3% και 1,5% η Χρυσή Αυγή.

Στην ερώτηση για το ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, το 44% απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 26% απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, το 25% κανένας από τους δύο και το 5% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Σε ερώτηση για ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα βγει πρώτο, το 66% απάντησε ΝΔ, το 19% ΣΥΡΙΖΑ, το 9% δεν ξέρει/δεν απαντά και το 6% άλλο.
.
Για τα ελληνοτουρκικά

Για το μεταναστευτικό

.
Για τις προκλήσεις της Τουρκίας
Την έντονη ανησυχία τους εκφράζει το 62% των ερωτηθέντων για τις πρόσφατες εξελίξεις, τις δηλώσεις και τις προκλήσεις από την Τουρκία. Το 16% ανησυχεί σε μέτριο βαθμό, το 16% λίγο και το 6% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Για την προεδρία της Δημοκρατίας

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Περσέας και Ανδρομέδα»: Η πιο παραμυθένια ιστορία της μυθολογίας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την Κάρμεν Ρουγγέρη
«Περσέας και Ανδρομέδα»: Η πιο παραμυθένια ιστορία της μυθολογίας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την Κάρμεν Ρουγγέρη
με 0 Σχόλια 1416 Views
«Περσέας και Ανδρομέδα»:  Η πιο παραμυθένια ιστορία της Μυθολογίας μας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την παιδική σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή