Ουκρανία - «Buena Vista»: Το τελευταίο ανοιχτό μπαρ του Κιέβου - «Καταφύγιο» για πολίτες, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους

2496 Views
Ουκρανία - «Buena Vista»: Το τελευταίο ανοιχτό μπαρ του Κιέβου - «Καταφύγιο» για πολίτες, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους Ουκρανία - «Buena Vista»: Το τελευταίο ανοιχτό μπαρ του Κιέβου - «Καταφύγιο» για πολίτες, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους

Ακόμα και όταν οι σειρήνες πολέμου ήχησαν στην ουκρανική πρωτεύουσα το μπαρ παρέμεινε ανοιχτό - Ο ιδιοκτήτης του εμφανίζεται αποφασισμένος να κρατήσει το μπαρ ανοιχτό για όσα χρειαστεί


Το Buena Vista Social Music Bar ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους κοκτέιλ στο Κίεβο μέχρι να ξεσπάσει η ρωσική εισβολή. Ακόμα και όταν οι σειρήνες πολέμου ήχησαν στην ουκρανική πρωτεύουσα το μπαρ παρέμεινε ανοιχτό προσφέροντας καταφύγιο τόσο σε πολίτες και στρατιωτικούς όσο και σε ανταποκριτές του ξένου Τύπου.

Σύμφωνα με τον Guardian το Buena Vista αποτελεί τόπο συνάντησης για τους εναπομείναντες κατοίκους της πρωτεούσας. Όσοι φτάνουν εκεί  μπορούν να μάθουν τα νέα της ημέρας αλλά και να φάνε ένα ζεστό γεύμα.


Από την πλευρά του o Maks Leonov, ο ιδιοκτήτης του μπαρ, εμφανίζεται αποφασισμένος να κρατήσει τις πόρτες ανοιχτές για όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο